Reklama

Reklama

Lorax

  • USA Dr. Seuss' The Lorax (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ted je až po uši zamilovaný do kamarádky Audrey. Jenže jeho láska myslí jen na to, jak asi vypadá pravý strom. V jejich rodné Vševsi totiž mají kytky, stromy a zkrátka cokoli, co vzdáleně připomíná přírodu, z plastu. Proto se vydává na cestu za hranice města, kde odhaluje neobyčejný příběh Loraxe, nerudného, ale okouzlujícího tvora a mýtického ochránce stromů. To se ale ani trochu nezamlouvá super mocnému majiteli místní výrobny čerstvého vzduchu. Zdejší lidé si zvykli, že se čerstvý vzduch prodává, a většina z nich už dávno zapomněla, jak vypadá opravdová příroda. (TV Nova)

(více)

Videa (50)

Trailer 2

Recenze (224)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

No náhodou moc pěkná pohádka. Stromy - základ života, jelikož vyrábějí čerstvý vzduch. Vynikající příběh, akorát by se tam nemuselo tolik zpívat. Podle mě jedna z těch pohádek, které něco lidem řeknou a nejsou o úplném hov**. Samozřejmě by to šlo udělat lépe, ale u mě spokojenost. Sice jsou to stromy vypadající jako lízátka, ale proč ne. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Otravné zpívající ryby připomínající Chipmunky, pitomoučký příběh v hrozném provedení, otravné písničky, hrozné názvy čehokoliv, VELMI hloupý hlavní hrdina a nefungující parodie na různé filmy. Tohle se tvůrcům mého oblíbeného Já, padouch nepovedlo. Neudiví to nakonec jenom mě, že tento film pro děti je vlastně jen odrazem dnešní doby. Vidím v tom podprahové sdělení? Mimochodem - co sakra v kresleném filmu pro děti dělá človíček připomínající velmi výrazným způsobem Hitlera? ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Mno, celkem dost nuda.. Osvěta pro nejmenší z hlediska ekologie, která se věnuje zejména úzkému tématu kácení stromů a podobným "oborům" jako je znečištění a nedostatek čerstvého vzduchu.. Zvířátka se mi líbila a zazněla tu chytlavá (hlavně teda veselá) až muzikálová muzika.. Nějak si neumím představit, že by ten vousatej oranžovej pidižvík měl přesvědčit děti, aby třídily odpad (stromy asi ve věku cílovky kácet nebudou).. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Symfonie roztomilosti a duhových barev trvající skoro půl druhé hodiny o naučení se ekologičtějšímu smýšlení. Souhlasím, začít se musí u dětí. S čím už nesouhlasím je vaše hodnocení. Je to pohádka a ty bývají naivní a hloupoučké. Mě se to líbilo, ráda bych viděla vyšší hodnocení, aspoň na úrovni 70%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrný ne-li skoro podprůměrný animák..Animovaný film sám o sobě potřebuje určité kouzlo a kouzelný děj.Samozřejmě zde vystupovala velká spousta krásných huňatých medvídků apod. ale to samo o sobě nestačí. Podobný příběh jako má tento film jsem už někde viděla - připomínalo mi to vzdáleně Wall-E.Také zde lidé žili v uměle vytvořeném městečku a nic nevěděli o světu kolem sebe.Nikdo se nepídil po tom proč žijí takhle uměle,proč kupují umělý vzduch a nemají nikde ani živý stromeček.Když jsem zahlédla trailer k filmu tak jsem upřímně čekala víc..Velkým mínusem také shledávám rádoby "muzikálové" scény,které mě upřímně velice rozčilovaly. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • Danny Devito propůjčil Loraxovi hlas nejen v angličtině, ale také v španělsky a rusky dabované verzi. (oje)
  • Keď hrá rodinka s babkou Normou spoločenskú hru scrabble vie Norma z písmen, ktoré má pred sebou, poskladať slovo Lorax. (Astonko)
  • Tedova postava je pojmenována podle Dr. Seusse, celým jménem Theodora Seusse Geisela. Postava Audrey je pojmenovaná podle jeho druhé ženy Audrey Geisel. (Akesha)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno