Plakáty
Tři krásné ženy, miamská policistka Kate (Annie Ilonzeh), která padla v nemilost, závodnice s tajemnou minulostí Eva (Minka Kelly) a šikovná zlodějka Abby (Rachael Taylor), dostaly šanci na vykoupení, když byly přijaty anonymním milionářem Charliem Townsendem. Jejich novou pracovní náplní je řešit zločiny. Mezitím však zápasí i se svými osobními problémy v lásce a přátelství. (G.Sylar) -
Remake klasického příběhu o třech sexy soukromých agentkách, které řídí záhadný Charlie pomocí telefonu a svého pomocníka Bosleyho. (lost815)
Psema
Pilot: Neštvalo mě to. Naivní detektivní pohádka bez ambicí a s touhou vytěžit trochu slávy z pozapomenuté značky, která se na televizních obrazovkách logicky nemůže chlubit přestřelenou akci (viz. filmy) a bohužel ani inteligentními zápletkami a scenáristickými kličkami, jelikož za ní stojí břídilové ze Smallville. Alespoň že holkám to sluší. Na druhou stranu, čekal někdo něco jiného než spotřební výplach pro novou generaci?(24.9.2011)
sheen
Naivní, přímočaré, jednoduché. Akční seriál s třema sexy roštěnkama, který ničím nepřekvapí, ale ani neurazí.(28.9.2011)
McClane
Hodnocení pilotu: Holky jsou to sice pěkný, Minka Kelly se mi líbila ve FNL, Rachel Taylor v Transformers, ale zbytek je prostě americká limonáda, více méně nekoukatelná. Ne, děkuji. 20%(3.10.2011)
drake31
Scenáristicky sterilné, s nádherným hlavným triom, nič tu nefunguje. "Hlbšie" rozhovory vyznejú neskutočne trápne, akcia sa tiež nedá moc obdivovať. je pravda že tento seriál nijako neurazí, ale úplne stačí že vás unudí k smrti. Som v celku rád za zrušenie ...(15.10.2011)
Lacike
Hodnotenie po prvom diely: Je to sexi, je to blbe, je to nuda. Ustredne trio sa mi vobec nepacilo, lebo mi tie pipky pripadali strasne afektovane a akcia mi pripadala aj na TV pomery fádna. Dalsie diely uz vynecham.(24.9.2011)
REBARB0RKA
Hloupoučké. Příprava na misi povětšinou spočívá v tom, že se holky sexy obléknou, hodí sexy pohledem na sexy Bosleyho, a pak se diví, že se během akce něco zvrtne a mají co dělat, aby zachránily samy sebe. Všechny díly podle jednoho schématu, bez vtipu, bez jakéhokoliv směřování a s krotkou akcí.(5.1.2012)
Mara12
Nenápaditý remake s nefungujícími dialogy. Překvapivě mě ani tak neiritovaly hlavní představitelky Andílků (až na tu jejich ubrečeně tragickou minulost), jako postava Johna Bosleyho – pana všeuměla, který si vystačil s jediným soucitně účastným pohledem na celý 8 dílný seriál.(3.1.2012)
Naki
Buď se v poslední době natáčí špatné seriály a mě už z toho začíná hrabat, nebo prostě jsem tak závislá na seriálech, kde hrají krásné ženy, že se mi tohle líbí.. Nevím, ale 40 minut v kuse sledovat Minku Kelly je pro mě skvěle využitý čas, bez ohledu na děj.(16.10.2011)
Zdenecek
odpad!Stupidní a idiotský. Nuda !!! Co víc dodat(27.12.2011)
tomuleee
První díl docela ušel. Koukat je se na co a budu se těšit na další díly.(23.9.2011)
Fanklub seriálu
Související
- Charlieho andílci: Na plný pecky (2003)
- Charlieho andílci (2000)
- Charlieho andílci (TV seriál) (1976)
- Charlieho andílci (TV film) (1976)