foto

Ramon Rodriguez

  • nar. 20.12.1979 (40 let)
    Río Piedras, Portoriko

Biografie

Ramon Rodriguez sa narodil 20. decembra 1979 v Río Piedras, v Puerto Ricu. Má tri staršie sestry, troch mladších bratov a všetci žijú v Puerto Ricu. Vyrastal obklopený svojimi sestrami, vychovala ho jeho mama v malom byte v časti New Yorku, Lower Manhattan. Stále býva v tom istom byte, v ktorom aj vyrástol.

Okrem herectva je aj profesionálny tanečník, model a novinár – písal pre časopisy Newsweek a magazín Bound. Je známy z filmov Transformers: Pomsta porazených (2009),Svetová invázia (2011), Únos metra 123 (2009) a zo seriálu Gang Related (2013).

NightGR

Herecká filmografie

Filmy

2020 The One and Only Ivan
2017 Megan Leavey
2016 Burn Your Maps
2014 Need for Speed
2011 Světová invaze
2009 Exit 19 (TV film)
Startup, The
Transformers: Pomsta poražených
Únos vlaku 1 2 3
2008 Hrdost a sláva
Surfařská svoboda
2007 Nurses (TV film)
2006 Bella
Ira & Abby
Wannabe, The
2005 5G
Carlitova cesta: Zrození gangstera
Dealbreaker
2004 Young Gentlemen

TV seriály

2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (5)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Zastav velkého šéfa (S01E12)
Zaveď koně zpět do stáje (S01E11)
Paní všech muk (S01E09)
další epizody (4)
Marvel's The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (4)
2014 Gang Related (TV seriál)
Malandros (E13)
Almadena (E12)
La Luz Verde (E11)
další epizody (13)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Jen mimo záznam (S05E03)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (5)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (6)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Brains (S02E10)
Rebirth (S02E09)

Dokumentární

2018 Pa'lante
2009 The Human Factor: Exacting Revenge of the Fallen
2006 Yo soy Boricua, pa'que tu lo sepas!

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Language of Ball

Dokumentární

2018 Pa'lante

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Language of Ball

Dokumentární

2018 Pa'lante

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Host

TV pořady

2002 Don Francisco presenta (TV pořad)