Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o desetiminutová videa na youtube, která sloužila především jako úvod a přiblížení nové hry, byla to perfektně odvedená práce, a hlavně stojí za zmínku Raidenův díl. Občas mi některé díly připadaly sice na úplně rozdílné úrovni, a ne že by mě zrovna bavily, převážná většina ale byla přesně to, co jsem jako úvod některého z charakterů potřeboval vidět. Když jsem před několika dny viděl trailer na druhou sérii, zas mi nezbývá nic jiného, než se na to těšit, jako když jsem se už ani nevím v kolika letech těšil na Mortal Kombat 4. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto webseriálu je v tom, že je v něm spousta materiálu, který je divákovi podán nezábavně. Po nezábavné sekvenci pak následuje krátká bojová akce, která průšvih vyrovná. Tancharoenovi se určitě nedají odepřít skvělé nápady a efektní bitky. Jsem zvědav, co předvede v celovečerním filmu, pokud se k němu nakonec dostane. Doufám, že ne to, co předvedl ve druhé řadě Legacy, kde už balast převažuje nad zábavou poněkud okatěji, než v první řade. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kua, ať mu ty prachy někdo dá! Kolik melounů lidí to ještě musí na YouTube vidět, aby si v Hollywoodu sundali pásky z očí? Rok starý kraťas - po kterém jsem vážně nabyl dojmu, že je to trénink na celovečerák - se mi sice líbil více, ale i tato první webizoda má své světlé chvilky a Tanchareon v ní jasně dokazuje, že má cit pro akci. Napsal jsem to minulý rok a napíšu to znovu: na tohle CHCI do kina! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pořád to vypadá dobře, i když Rebirth se mi líbil mnohem víc. Tady se mi nejvíc líbili úvodní díly a nejvíc jsem trpěl u Kitany. Ty závěrečné díly už mě tolik nepřesvědčily. Uvidíme co bude se bude dít dál a jak dopadne případný film. Nevypadá to s ním úplně špatně. Když se podaří poskládat taková jména jako Michael Jai White nebo Lateef Crowder. Nebránil bych se přidání třeba Scotta Adkinse. ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Držím pěsti, aby celovečerní film dopadl dobře. Tento miniseriál na mě zapůsobil. Když zohledním fakt, že byl malý rozpočet, tak je to velice pěkná podívaná, Díly Johnny Cage, Raiden a Scorpion naprostá špička..jen tak dál...fandím tomuhle znovuzrození! Kdo nikdy nehrál mortal kombat, učinil tak velkou chybu :D 76% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Do role čaroděje Shang Tsunga se v druhé sérii Mortal Kombat: Legacy vrátil po 18 letech od filmu Mortal Kombat (1995) herec Cary-Hiroyuki Tagawa. Naposledy pak tuto postavu ztvárnil ve videohře „Mortal Kombat 11“ (2019), kde ji propůjčil svůj specifický vzhled i hlas. (Kenoth)
  • Epizódy druhej série obsahujú v závere aj krátke skeče zo zákulisia. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama