Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Držím pěsti, aby celovečerní film dopadl dobře. Tento miniseriál na mě zapůsobil. Když zohledním fakt, že byl malý rozpočet, tak je to velice pěkná podívaná, Díly Johnny Cage, Raiden a Scorpion naprostá špička..jen tak dál...fandím tomuhle znovuzrození! Kdo nikdy nehrál mortal kombat, učinil tak velkou chybu :D 76% ()

Salem 

všechny recenze uživatele

první a druhý díl dobry, bylo to dobře udělaný, ten třetí už tak dobrej nebyl, ale cenil jsem že tam byl David Nykl a Erica Cerra, hlavně si lidi musej říkat že je to WEBSERIÁL ne normální seriál do kterýho se prachy jenom sypou za reklamu, oni nebudou něják extra bohatý, ale ty herci tam jsou dost známí ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tancharoen po Rebirthu znovu dokazuje, že by byl vhodným obroditelem staré legendy. Moc pěkně se na to kouká, občas jsou ty dialogy trochu klišovité, na druhou stranu akce vypadá dobře (a to je hlavní), není pod ní podepsaný totiž nikdo jiný než Larnell Stovall, především u posledního dílu, kde hraje prim capoeira a metají se tu mortal chutada, je zřejmý jeho cit pro dynamiku, načasování, návaznost a prolínání technik. Navíc se sešla i slušná parta herců, takže Tancharoen drží v ruce snad všechna esa. No jo, jenže Hollywood je Hollywood. Snad teda u nového celovečeráku, který jistojistě přijde, nenajdu jméno Markus Nispel. V tom případě utíkám do paralelního světa... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat Rebirth od Kevina Tancharoena byl ekcelentní, neuvěřitelně temný a brutální, tak jak Mortal Kombat má být!!! Kdyby v tomto duchu byla celé série Legacy, asi bych ještě teď utíral slinu. Jenže, to se nestalo a upřímně jsem trochu zklamaný z představování jednotlivých postav. Podle mě byly ultimátní příběhy - linka Jax, Sonya, Kano. Co se k tomu trochu přiblížilo. bylo zajímavé pojetí Raidena, který se ocitl v psychiatrické léčebně, ale na to, že je to Bůh Hromu a Blesku tak toho zase tolik nepředvedl. Vcelku fajn bylo i zrození Cyraxe a Sektora. Co mě, ale zklamalo bylo představení Sub-zera a Scorpiona, dalo se z toho vytěžit asi více, hlavně souboje mi nepřišli tak dobré. Kenshi vcelku zabavil, ale to je tak asi vše. A ještě bych nerad opomenul linku Liu Kanga. Liu Kang, který se přidal na temnou stranu mě také bavil. Co mi opravdu vadilo na celém seriálu, že Tancharoen nerespektuje to, co už natočil a jednotlivé příběhy k sobě moc nepasují a to je největší kámen úrazu! Tak snad se poučí a jestli dá konečně celovečerák, tak ať vypadá jako Rebirth please!!! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Ten Tancharoen nedá pokoj a nedá. Nejdřív v MK: Rebirth totálně znásilní unversum MK, pak se sice nechá přemluvit a udělá pár kvalitních epizod (Legacy 1-3) a dokonce přidá jednu prapodivnou dvojepizodu vyloženě fantasy, ale v šestce už zase koketuje se svou pošahanou realitou bláznů a vrahů. K tomu přičtěte viditelně omezený budget a nesnesitelně krátkou stopáž a nemůžu jít zatím přes tři. Ach jo, vypadalo to slibně, jsem fakt zvědavej, kam se bude MK:L vyvíjet dál. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizódy druhej série obsahujú v závere aj krátke skeče zo zákulisia. (Johnny.ARN)
  • První epizodu, která byla vydána na YouTube, zhlédlo během prvního týdne 5,5 milionů lidí. Pátou epizodu už za pouhé dva dny vidělo 20 milionů lidí. (NiaWolf)
  • Během tréninku na začátku epizody drží Kung Lao (Mark Dacascos) v některých záběrech meč a v jiných zase tyč. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama