Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Po 6 a 7 dílu zvedám hodnocení o jednu * a nemohu se dočkat na finálový díl ! Celý seriál si drží skvělou atmosféru a opravdu nevíte co od něj můžete čekat , Ani v lostu člověk nebyl tak překvapený když se uprostřed pralesa objevila dodávka a nebo proletěl náš slavnej kouř :D Proto nechápu negativní hodnocení, ale zřejmě většina se podívala na první díl a hnedka ho odepsala , což mě mrzí, protože tím odrazujete určo další lidi , kteří hledají nový seriál plný záhad a překvapení se skvělou atmosférou ... Pouštět si ho v noci v 720p na pořádný televizi nemá chybu ! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Found footage jako forma může být velice úspěšná i v seriálové podobě, o tom jsem hluboce přesvědčen. A to i přesto, že autoři The River ukazují bohužel opak. Prakticky všechno, co tuto formu dělá divácky atraktivní, je tu efektivně zabito, což u Orena Peliho opravdu šokuje. Samotný příběh je přitom poměrně atraktivní, jsem ochoten přistoupit i na značnou fantasmagoričnost zápletek některých epizod, ale i ty nejzajímavější (loď duchů, hvízdající démon, mutanti) jsou vyprávěny zoufale nudně a naprosto nestrašidelně. Otevřený konec série pak jen vzbudí trpký úsměv - tady se pokračování opravdu dočkáme jen těžko... ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

Seriál s obrovským potenciálem, který ale nechal ležet jen tak ladem skladem a vůbec ho nevyužil. Navíc, s tak nízkým počtem osmi dílů, bych se u víc než poloviny z nich neměla chytat za hlavu, cože si to tam zas vymysleli. A finále? Ne, ne, ne, ne, ne. Jedno klišé za druhým, jeden stupidní dialog vedle druhého. Tohle jsem si od finále opravdu nepředstavovala. I kdyby byl seriál obnoven, což se asi (bohudík) nestane, dívat se už nebudu. ()

Cearomana 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi Záhadu Blair Witch a pod., tak tohle je něco pro vás! Většina filmů, co jsem viděla, natáčených někým z herců amatérskou kamerou, je plná scén, kdy někdo někam utíká, klepe se vám celý obraz a vy nevidíte nic, než šmouhy. Tady nás filmaři takových scén ušetřili. Divím se, že to má poměrně malé ohlasy, protož e to je jednen z nejlepších a nejmysterióznějších seriálů, jaký jsem viděla. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Výborný a zbytočne prehliadaný hororový seriál, ktorý v sebe úspešne mieša mysteriózne, dobrodružné a hororové prvky, ktoré zaobaľuje do found footage podania, čo je v seriáloch zatiaľ neopozerané. Expedícia do amazonských pralesov, kde sa vydáva záchranný tím hľadať strateného TV reportéra je už od začiatku nápaditá, zaujímavá a napínavá, čo je možno aj tým, že za seriálom nenápadne stojí viacero známych a talentovaných tvorcov. Mrzí ma, že sa dočkal iba 8 dielov, keďže v dnešnej dobe pôsobil naozaj osviežujúco, chytľavo a ďalšiu sériu by si určite zaslúžil. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama