Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

rusty09 

všechny recenze uživatele

Idea tohohle seriálu není vůbec špatná. Provedení pro mně osobně dost nepovedené. 2 díly sem čekal, jestli se něco stane. V 1. dílu po půl hodině totálně nudných dialogů přišla klasická kognitivní disfunce, po příchodu do lodě a vyběhlo něco jako kus dřeva? Druhej díl už jen dialogy nudný a neustálý brečení. Škoda. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že po úspěchu American Horror Story dostaneme další strašidelnou televizní chuťovku, leč musím říci, že seriál zklamal na plné čáře. První díl ještě vypadal slibně, jenže pak začaly být díly absolutně šablonovité (vydáme se z lodi na výlet do džungle, cosi udělá bububu, vrátíme se na loď, konec dílu) a děj se vlastně nikam neposouval, takže jsem River po několika dílech vzdal... Never more! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

No 1 a 2 díl byly velmi povedené zavedou vás úplně na jiné místo hodně nečekané možná sem tam i předvídatelné ale mířilo to zatím správnou cestou tak doufejme že to tak i zůstane a že se nezklamou zatím velmi působivé. Po shlédnutí dalších dílu moje očekávaní dostalo co chtělo tak tenhle tajemně mrazivý výlet je velmi dobře strašidelně podařený chválím. ()

Spike23 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny postavy jsou nepředstavitelně nudné (a kromě Bruce Greenwooda herci nejsou o moc lepší), pohled z kamery se tam ani trochu nehodí a neustálé přeskakování z jedné kamery na druhou (a dokonce i na kamery, o kterých nikdo zřejmě nic neví), působí dost odpudivě. Scénář prvního dílu byl snad to nejhorší, co jsem kdy viděl (samozřejmě pouze do té doby, než přišel díl druhý) a co je na tom nejhorší, tak to vypadá, že každý díl bude klasicky úplně o něčem jiném, jak to u většiny špatných seriálů bývá, takže zatím nemám nejmenší tušení, jak něco takového chtějí zvládnout, protože co se asi tak zajímavého může stát skupině lidí, která akorát pluje někde po řece. A navíc koho zajímají nějaké stupidní pindy starých babek z Jižní Ameriky, kvůli kterým lidi věší panenky na stromy? Pokud je něco pravdy na sloganu seriálu ''There's magic out there'', rozhodně to o The River neplatí. Po 3. díle to vzdávám, nedá se na to koukat. P.S.: Nejluxusnější komentář - ARI50, stejně tak jako všechny jeho ostatní :D ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Šokující televizní fail, jemuž reputaci nenapraví ani občas mírně strašidelné scény, ani závan neokokaného (na seriálové poměry). The River se obrovsky nepovedl - může mi někdo vysvětlit, co dělá jméno Stevena Spielberga v titulcích? Raději na rok 2011 v souvislosti s tímto pánem rychle zapomeňme... Prkenní herci, otřesné postavy, úděsný scénář, a totálně nulová atmosféra. Povinně si to jdu znovu nejmíň pětkrát pustit celé od začátku s kamarády, aby jsme se tomu mohli po každém dalším stisknutí "replay" ještě více smát. Hodnoceno po pilotu, tak to berte s rezervou. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno