Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Deníky miluju, a Kruh má podobně zapletené zápletky... Ovšem ani zdaleka nedosahuje deníkovských kvalit. Podání čaroděnictví paní L.J.Smith mě nenadchlo už v TVD, a tady kór, navíc když nikdy nebylo pořádně nic vysvětleno. Nikomu se nedalo věřit (ani hercům, ani postavám) a i hlavní hrdinka mě mírně deptala. Chudinka jedna, každej je na ní zlej, ale každej jí miluje, takže ji všichni chtějí. No prostě nic moc, ale aspoň to není dlouhý - 22 dílů a dost. Každopádně když už nic jiného na skladě není, jako oddechovka to stačí (*), skvěle napnuté závěry epizod, které mě vždy donutily si pustit další díl (*) a úvodní znělka, která mě děsila už od prvního dílu, ačkoli neměla hlubší smysl (*). Celkem tedy 3*. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Reklama

ICE-GRADLO 

všechny recenze uživatele

Pilot slušnej, ale zatím to bylo takový úvodní oťukávání. Doufám, že se ale nebudou zabývat příliš teen problémy, jeden Smallville mám už za sebou. Na ději mě momentálně láka minulost jejich rodičů, než ten jejich Secret Circle :) Takže to, jakým směrem se tvůrci vydaj, zřejmě rozhodne, jestli tomu dám zelenou. EDIT: Po trech dilech jsem to vzdal, nemohl jsem vystat to, jak se porad na sebe priblbe divaj a ze stezejni dvojice mi neurvale pripomina Amandu a Kylea ze serialu Kyle XY. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Byl to docela slušný seriál. Mladý a hezký lidi + nadpřirozeno = patent na úspěch teen seriálu. Ale každý patent se může po čase rozbít a nevím jestli za nízkou sledovaností stál nelogický děj, pomalé tempo uprostřed série nebo i relativně špatné výkony bez nějaké chemie. Technicky zpracováno nadprůměrně. Poslední díly byly už mnohem lepší než rozpačitý začátek a zrovna, když mě to začalo bavit, CW seriál zrušila... Dávám průměrné 3*, pokud se budete někdy nudit a máte pocit, že jste viděli už všechny potenciálně lepší seriály, zkuste i Secret Circle. Ale bombu neslibuju! ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama