Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Velká škoda promarněného potenciálu - začátek nuda, a když už se to slibně rozjede, tak je konec. Za ty záživnější epizody musím dát 3*, jinak by to bylo za méně. S hlavní hrdinkou jsem se nějak neuměla vypořádat, strašně mi lezla na nervy. Nej postava byla Faye, líbilo se mi, jak si jako jediná nesedla z Cassie na zadek a dávala jí to pěkně najevo. Hlavní padouch (otec Cassie) měl přijít na scénu dříve a měl být trochu víc propracován. Obsazení vcelku fajn, typické pro seriál určený náctiletým - mladí, vystajlovaní, vždy perfektně nalíčení (i po probuzení), moderní domy a auta.... ()

Reklama

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám veľmi vo zvyku hodnotiť (a už vôbec nie komentovať) seriály po jednej epizóde. Ale toto bolo tak hlúpe, že som si takmer musela zaviazať ruky za chrbát, aby som to nevypla. A prečo som to neurobila? Pretože som hlúpa optimistka a dúfala som, že sa to odrazí z tých nepekných teen vôd. Ale napriek tomu musím uznať pekný vizuál (nemyslím vizuál nehercov) a celkom zaujímavý námet. Dva klady, dve hviezdičky. Ale druhú epizódu asi už nepozriem, ibaže by mi ju niekto prechválil. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale zase to nebudem prechvalovat. Zas takova slava to neni. Pilot nebyl spatnej, ale opet tu mame ale! Je to proste teen serial, kde se nevyhneme hloupejm postavam, "laskam" a klise. Uz v pilote se mi nelibilo par hloupejch potav (Adam, jeho tatik) a u jeho hlasce "Its the same for u and Adam. U dont wanna mess with fate" jsem si rikala "Wtf? ta holka videla Adama 2x a on si hned mysli, ze je to laska jejiho zivota? Pfff!" Bohuzel, nechci vam tady nejak spoilerovat, ale bude to laska jejiho zivota, to vi od zacatku kazdej (bohuzel). Takze za me 3*** a ocekavam jestli mi tvurci zmenej nazor k lepsimu ba naopak k horsimu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Musím se teda přiznat, že tenhle seriál mě opravdu hodně zklamal. Čekala jsem něco jako první serii Upířích deníků, ale naopak Deníkům kvalita stoupala, tahle se držela dost nízko a i když posledních pár dílů bylo o něco lepších, jsem celkově docela ráda, že tenhle seriál nebyl obnoven pro další sérii. Co se týče hlavní hrdinky, tak ta byla opravdu příšerně nesympatická, měla jsem chuť jí praštit pokaždé, když se objevila na scéně (což bylo bohužel dost často). Takže jednou se to dalo, ale silně pochybuju, že bych někdy zatoužila potom se na to podívat znova. 3* ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno