Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Life Unexpected, i tady je seriál táhnut především okouzlující Brittany Robertson, ostatní postavy jsou upozaděné, což je jen dobře - hlavně bych úplně oželel Adama, který je neuvěřitelně vtíravý (možná je to dáno samotným hercem, jenž je až šamponovsky přeslazen ala Edward ze Stmívání). Po prvním díle mírné rozčarování, ale postupně začala atmosféra houstnout a děj nabírá obrátky. Je mi jasné, že ne každýmu se může výtvor od CW líbit, ale nechápu, jak tomu může někdo dát jednu hvězdičku. To už je spíš zaujatost než seriózní hodnocení. Dejte tomuhle seriálu rozhodně šanci. Čekání na další díl (leden 2012) bude těžké. ()

Reklama

Gongren 

všechny recenze uživatele

Sleduju seriál, protože tam hraje moje oblíbená herečka-Brittany Robertson-, ale asi přestanu, neboť je mi za ní trapně. Když se chytnou s někým za ručičky a začnou mumlat ty svoje kouzelne formule, tak nevim, jestli se mám smát nebo brečet. Jako určitě bych to doporučil pro malé děcka, jako pohádka je to přijatelné. Dokonce možná pro čtrnáctileté holky, aby se mrkly na trochu te okázalé romantiky, ale jinak se tvůrci seriálu, co se zápletky týče, moc nepředvedli. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice pre teenagerov a deti. Veľa kvázi romantiky a trápnych trikov, ktoré dostávajú toto fantasy do roviny okultizmu v detskom tábore. Seriál sa len zviezol na vlne vtedajšej popularity upírskych a bosoráckych ság, dlho sa však na obrazovkách neohrial. Pozerateľné je to len kvôli Britt Roberston, ale samozrejme len jej tvár na vyššie hodnotenie nestačí. ()

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem dobře, Cassie po tom, co ztratí svou matku, odjíždí k poslední žijící příbuzné a tam objeví své schopnosti. Postupem času začala být hlavní hrdinka až příliš dokonalá, vždycky musela mít pravdu a sama představitelka nepatří mezi nejsympatičtější stvoření. Seriál o čarování ve kterém se kouzla praktikují poskrovnu... vztahy jsou chladné, romantika nefunguje vůbec a zachraňuje to pár dobrých charakterů - Diana, Faye. (50%) Ps: To nikomu nepřijde divný, že parta studentů ze střední školy mají v 16/17 letech děti? ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • The Secret Circle si při premiéře vydobyl 1,3 ratingového bodu, což v celkových číslech znamená 3 050 000 diváků (Dlee)

Reklama

Reklama