Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Diskuze

čertice13

čertice13 (hodnocení, recenze)

Sháním tento film v původním znění s čekými titulky - nemá někdo? Předem díky! :-)

na příspěvěk reagoval GoldHair

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

No, díky téhle diskuzi si připadám jako neuvěřitelně inteligentní člověk a mimořádně vnímavý filmový divák. Díky.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Magic Mike je napodruhé zase skvělý a jeden z filmů roku. Akorát mi k domácímu sledování scházela ona památná karlovarská atmosféra, která byla nezapomenutelná. :)

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Ale co, ten film je výborně natočený a rád si ho pustím znovu. :)

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

KevSpa a musíš ju pochopiť keď pritom filme až "slintala" xD ja slintám poväčšine keď som hladný :D

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

KevSpa - trafená hus zagágala :-D nerieš. Človek pokiaľ má kvalitný sex, nemusí to všade písať a ešte takto do diskusie, ja som práve dorazil z fitka a som tak nasračky rozbitý, že by sa mi nepostavil teraz xD

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: Tak abych nezklamala, budu ¨pokaždé, když budu mít tu možnost a čas, psát sem jak skvělý sex mám.

MÁM SKVĚLÝ SEX :-)

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

hefoo: Jsi roztomilý :-) Pro takové hovno se tu tolik rozepisovat......to jsem se musela hodně dotknout tvého ega :-)

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: Třeba budeš mít odpověď na to, proč máš jako ikonku fotku kohosi....., až člověk nabral dojmu, že jsi muž :-) Vtipná nejsem, já nikdy, tady určitě ne, tady jsou na to jiní experti, na vás já nemám..... :-)

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

KevSpa - jooj dobre vies ako som to myslel...teda obe to viete určite :-D ja som tiez neni normalny, kazdy je svojim sposobom blazon :-D

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

hefoo: Nechci ti brát iluze, ale já ani phoebess normální nejsme. :D

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Vďaka ti bože že tu mám dve normálne holky. btw, ja som chcel len poukázať na nedotiahnutú myšlienku :P

KevSpa vieš aspoň zistila, že by tu nemala chodiť na červenú ... :)))

phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

hefoo: jsme obě holky (i když o KevSpě často pochybují :D ).

A svůj příspěvek nijak "neshazuj", to se nedělá. ;)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

hefoo: Jediný, kdo tu trpí amokem, je ta paní, co nám tu už dlouho nenapsala, jak skvělý má sex. Tvůj příspěvek je úplně v pořádku. :-)

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Rátam, že obe ste holky, aspoň nejaké sú to normálne so smyslom pre humor, keď som si čítal ten svoj posledný príspevok čo som napísal v amoku tak niektoré veci su tam odveci dosť, hlavne to stými rýchlmi prachmi, to bolo dosť OT ani neviem prečo som stým začal ... vyzerá to na nedokončenú myšlienku :D , sorry. Ale ja sa nejdem hádať, ved ženy majú vždy pravdu samozrejme.

PS: Bola to možno aj moja chyba, stačilo dať na konci prvého príspevku vraziť smajík aby príspevok vyznel zmiešane.

PS 2: KevSpa čítal som niektoré tvoje komentáre, celkom gut až na ten Stud sorry :-D

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

walnika najprv si dobre prečítaj čo som napísal ... typická ženská opäť si domýšla to čo som nikde nanapísal ale ideme od začiatku pekne, takže:

 

Vyrostla jsem už docela dávno, je mi 34 let.

Vek skutočne nepukazuje či je človek mentálne vyspelý alebo pubertiak(u žien ako si ty to platí trojnásobne ale nič osobne len vychádzam z toho čo sem a ako píšeš..)

Pokud máš pocit, že Tatuma odfoukne vítr, tak jen pliveš játra závistí !!!

Nebolo to myslené doslova ale tvoja hlavička to nechce pochopiť, nemám mu čo závidieť, nikdy si ma nevidela takže vieš s prepačením hovno o mne a ako vyzerám.

A můj chlap je zrovna takový a má páru jako lokomotiva.

Nobody cares

Jak ty si představuješ chlapa? Horu sádla? To je chlap?

Toto som kde napísal? Kde? Ja si predstavujem v mojej mysli skôr ženy, prepáč. Už som to napísal a nebudem sa opakovať, tvoj problém, že tomu nechceš pochopiť.

A tobě nestačí málo, když se podíváš na péčko a tam na tebe vystrčí umělý kozy nějaká děvka? 

Haha ako sú chlapi klamaný pornom, ženské su klamané takýmto filmami, haha. Ale vieš čo videl som pár videí kde chlapík chodil po Česku a by si neverila koľko ku*riev tam máte, sorry + osobná skúsenosť.

Vy chlapi máte právo na to, aby vás něco vzrušovalo? My ženy ne? A to jsou ke všemu kluci, co poctivě makají ve fitku.

K tomuto sa nejdem vyjadrovať pretože nemám potrebu ti niečo dokazovať, nechám ťa v tom, že mam pivné brucho a každý večer chlastám pri telke ako 80% známych.

Rozhodně si nemyslím, že mi někdo bude zobat z ruky, já po tom nikdy netoužila a toužit nebudu. Mám svého manžela. Je to krásný chlap, je fajn, milujeme se, máme krásnou dcerku, jsme šťastní, takže vážně nepotřebuju nikoho

Tak to je pekné, ale zamysli sa niekedy nadtým čo a ako napíšeš to čo som ti napísal som vychádzal z tvojho útočného príspevku a to môže napísať len nástročná pubertiačka. Napísal som v tom príspevku svoj názor a ty si namna zautočila, vyjadril som svoj názor, že neuznávam ľudí čo cvičia len vrch tela, tot vše. a je to môj názor a napísal som tam Dwayne to je podľa mňa chlap, a keď nevieš kto to je, choď do diskusie pripravovaného filmu Pain and Gain a tam sú fotky myslím aktuálnej formy. A kde som napísal, že nemáte právo na potešenie? to tiež nadtým uvažujem a stále to neviem nájisť. Mimochodom mám priateľku a má toľko rokov čo ty, a sme natom podobne ako vy až nato dieťa, kedže ja mám školu ešte 2 roky, ťakže dieťa momentálne nehrozí. amen.




phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

KevSpa: a já myslela, že Fassy... sakra, naše přátelství skončilo :D

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

walnika: Ty jsi tak vtipná, že ani nevím, co bych ti odpověděla.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: Jestli jsi mě chtěl slovně truimfnout, no tak se ti to povedlo, Já doma manžela nemám. Já mám doma Tatuma :-))))

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

walnika: Já jsem taky úplně v pohodě. Sice doma nemám Tatuma, ale mám doma něco lepšího... manžela.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

hefoo: Tak podívej ty chytrolíne. Vyrostla jsem už docela dávno, je mi 34 let. Pokud máš pocit, že Tatuma odfoukne vítr, tak jen pliveš játra závistí !!! Ten kluk je chlap jak hora a nohy jako špejle rozhodně nemá. A můj chlap je zrovna takový a má páru jako lokomotiva. Jak ty si představuješ chlapa? Horu sádla? To je chlap? Čuně, co si sedne večer s lahváčem k TV? A že ženským stačí tak málo jako je pár fitnessáků? A tobě nestačí málo, když se podíváš na péčko a tam na tebe vystrčí umělý kozy nějaká děvka? To je v pořádku? Vy chlapi máte právo na to, aby vás něco vzrušovalo? My ženy ne? A to jsou ke všemu kluci, co poctivě makají ve fitku. Ty šlapky z porna a časáků mají krásu koupenou. Trochu se zamysli. Nebudu tě ujišťovat kolik sexu doma mám, nemám to zapotřebí, protože ho mám dost a je z lásky.
Rozhodně si nemyslím, že mi někdo bude zobat z ruky, já po tom nikdy netoužila a toužit nebudu. Mám svého manžela. Je to krásný chlap, je fajn, milujeme se, máme krásnou dcerku, jsme šťastní, takže vážně nepotřebuju nikoho, ani slepici, ani kohouta, který by mi kloval do dlaně :-) Víc se k tobě vyjadřovat nebudu....tvoje názory jsou pod mojí úroveň, já jsem někde jinde - myslím potenciálem.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

sergio4: Copak u vás je to ještě ok, vy většinou necháváte originální názvy a nebo máte doslovné překlady, tohle je specialita nás čechů.....nevím, kteří idioti se u toho sejdou.....to snad schvalujou ve sněmovně, jinak to není ani možný :-))

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rockstorm: Naprosto se s tebou shoduji :-) Také jsem si připadala jako ve stripbaru. Škoda, že to není 3D. To bych se snad začala svlékat i já :-)))))

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: Ty jsi senzibil? Že tak dobře vnímáš sílu mé energie? Nejsi jedna z těch potrefených hus? :-))) Kdyby jsi se vrátil ke starším komentářům, tak pochopš pro koho to bylo. Takže mě laskavě vynech, když jsem tě ani nejmenovala. A sexu mám dost....spíš bych potřebovala někdy jít v klidu spát jen tak s knížkou třeba :-) Já mám totiž doma chlapa typu Tatuma víš, takže spokojenost, vyrovnanost, skvělý sex.....no a když ješt ěpřed tím něco skvělého uvaří, tak úplně lahoda. Co ty? Taky v pohodě? :-)))

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

hefoo: Tak pokud takhle někdo vypadá,je to jeho věc,pokud se to někomu líbí,tak taky,tak nevím,co se tu řeší.. :))Nejspíš každý by popsal to,jak si představuje chlapa,úplně jinak..:)

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

hellstruck hellstruck, no mohol som to rozvinut viac, narazal som na fitnessakov - vyrysovane bruško to je hlavne a nohy jak špajle, trapezy žiadne, chrbat nic moc, ramena a ruky nic moc :-o

chlap ma byt chlap teda to co som napisal vyssie...

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

hefoo: Já jsem si teda nevšimla, že by walnika nějak dávalo najevo, že má ráda podpantofláky :) Chlap má být chlap znamená přesně co,má mít pivní pupek jako většina Čechů? :)) 

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Hoši to nebolo na vás bolo asi namna ... :-D 

walnika

 ujistujem ta, že nemam mindráky ani nič podobné, len ma zaráža, že ako málo stačí k ženskej spokojnosti. Par fitnessákov sa vyzlečie a už ste z toho celé paf. Ked fúkne silnejší vietor tak toho Pettyfera a Tatuma odfúkne, chlap ma byť chlap a nie fitnessak s vyrysovaným bruchom a nohami ako špajle. A tvoj príspevok vraví za všetko, že si len ďalšia žabka čo si myslí, že jej každý chlap bude zopkať z ruky ... haha takých tu bolo a takých je čím ďalej viac a čo sa týka sexu asi ho máš ty málo, ja osobne nepokladám sex za niečo dôležité, urgentné ... je to krásne , zvlásť keď sa dvaja ľubia ale vo vzťahu sú dôležitejčie veci ako sex ale nato prídeš až vyrastieš.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

walnika: Souhlasím :-) Ale celkově filmy pro chlapy  jsou tu brány trochu jinak než ty pro ženské.Když se v nějakém bijí roboti a nemá to sebemenší logiku, je to v pořádku (většinou tak nad 70%), ale když ženské drbou chlapy, tak je to jenom pro blbé slepice(pod 70%) :)

sergio4

sergio4 (hodnocení, recenze)

Debilnejší preklad resp. to prekladom ani nemôžem nazvať, sa snád ani nedal vymyslieť ...

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

Tak tohle se opravdu povedlo.....jestli ti chlapci nedostanou žádnou další roli, tak ať si spolu založí striptýzový klub a budou ve vatě, protože to vážně byla skvělá jízda a já si nepřipadala jako v kině, ale skoro jako na živém představení.... :D

Tunisanka

Tunisanka (hodnocení, recenze)

mimochodem jsem pekne nastvana, hraje se v kinech jen v jednom sale a to v tom nejmensim! fakt uplna pakarna!

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama