Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strážník Ciarán O’Shea nemá složitou práci. V malém rybářském městě, které čítá pár obyvatel a jednu hospodu, se toho moc neděje, maximálně občas někdo usedne za volant s větším než malým množstvím alkoholu v krvi. Ve volném čase se tak věnuje osamělému popíjení. Jeho poklidný život ale brzy naruší nový přírůstek policejního sboru, krásná abstinentka Lisa, a také série podivných nehod, které začínají sužovat místní rybáře. Jejich původci jsou krvelačná mořská monstra a Ciarán bude mít brzy co dělat, aby před nimi ubránil celé město. Politicky nekorektní komedie, která nezapře inspiraci klasikami žánru, jako jsou Gremlins či Chvění, nabídne neotřelý mix sci-fi, romantiky i nečekaných hrdinství a zároveň přesvědčí i toho nejzarytějšího abstinenta, že bojovat proti příšerám za střízliva se nevyplácí. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (122)

Jermann 

všechny recenze uživatele

(KVIFF 2012) Nutno brát v potaz mou neutuchající slabost pro Irsko a především stav mé mysli a krve v onu pozdní festivalovou hodinu. Na druhou stranu .. kdo by se na půlnoční projekci hororové komedie vypravil plně střízliv? Kdybych se měl přesto pokusit o objektivitu, stejně nemám, co bych Chňapákům vytkl, protože bezvadně fungují na všech míněných frontách .. tedy jako parádní nekorektní komedie i napinavý horůrek, co pro hromadu dobře mířených odkazů a citátů navíc působí jako s radostí natáčená fanouškovská záležitost. "Get away from him you c*nt!" ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Taková monster groteska, která by si mohla najít diváka mezi dětmi,alkoholiky,policajty anebo iry!!! Já se u toho párkrát zasmál ale přesto jsem se nemohl ubránit pocitu, že se díval na partu ochotníků, která si uživá své životní momenty v horově nulovém,příběhově dutém, občasně ožrale vtipném filmu. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že Ma to obišlo, ale priam preskočilo. Takto si teda " nadrúzganú PseudoH " komédiu a hlavne od britov, teda nepredstavujem. Pozrela som to 2x , aby som sa utvrdila v tom, čo si myslím. A je to tak, zasmiala som sa akurát na tom, že som sa nezasmiala. OH skupina minutážou akoby neberala obrátky no výsledok je mizerný. Seknem 2 body za slizké rádoby funny nič. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zmutovaní vesmírní hlavonožci vs. whiskou nasáklí Irové. Docela zdařilá a příjemně obsazená taškařice, která se může pyšnit jak velmi dobrými scénami, které by se neztratily ani v klasickém monster hororu, tak typickým ostrovním humorem. Problém byl jen v tom, že mi to na můj vkus až příliš často k sobě nepasovalo. Přesto jsem se bavil a nápad, jak zatočit s krvelačnými vetřelci by zasloužil medaili. Pobavil i 100x viděný konec, který ovšem tentokráte dával tušit, že v irské vesničce večírek zdaleka nekončí. 60% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekat od Britů komediální hororový počin se špetkou sci-fi mě přišlo padlý na hlavu. Neváhal jsem a šel sem do toho naplno. Očekávání to s velkým nadšením předčilo! Parádní odvaz (pár hluchých míst by se našlo) se kterým jsem byl spokojen, s klidným svědomím bych ho mohl doporučit a rozhodně bych se za to nestyděl! 75% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (5)

  • Scenárista Kevin Lehane slyšel městskou legendu o tom, že když člověk bere hodně vitamínu B, zabrání tím bodnutí od komárů. Napadlo ho také, zda se komár opije, když bodne opilce. Tak vznikla předloha ke scénáři. (Terva)

Reklama

Reklama