Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Autobiografický príbeh jednoho veľmi neortodoxného a slobodomyseľného rozhlasového moderátora. Howard Stern stvárnil sám seba vo svojom životnom príbehu plnom humorných situácií i nekonečného boja proti vedeniu jednotlivých rozhlasových staníc, ktoré v priebehu rokov vystriedal. Ako rádiový DJ bol totiž priekopníkom vulgárnych výrazov a tabuizovaných témat, ktoré v rozhlasovom éteri budili rozruch. Všetky škandály a prúsery, ktoré kedy spáchal mu však vyniesli nehynúcu slávu. Private Parts je bez výhrady vydarená životopisná komédia. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neobvyklá komedie o životě svérázného moderátora Howarda Sterna, kterého si zde na výbornou vystřihl sám sebe. Jeho hrdina je slizký, neuznává žádná pravidla, do éteru pouští to co by si nikdo nedovolil ani v dnešní době ale přesto si dokázal získat miliony příznivců a tento snímek velice dobře ukazuje, jak to dokázal. Rozhodně jsem se smíchy neplácal do kolen ale po celou dobu jsem postavě držel palce a jeho životní příběh si náležitě užíval. ()

Reklama

amarth 

všechny recenze uživatele

H:Nemůžeme hovořit v rádiu vuilgárně, tak si zahrajeme soutěž Riskuj! Jednotka času je nanose..., doplňte! R:Já mám kunda! H: Já mám velkou kundu! I: I já mám kundu..., H:Doplňte Chanell.... R: cock! H: Big cock, Yeah, great! I: Stejně jako chlapci i já mám kokot. H:Irine ukaž nám to výš, ať vidíme jak velký máš kokot...:))) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proměnlivo. Většinu filmu jsem souhlasil s Alison, že Howard je hnusný hovado. Byly to hrozný oplzlosti a trapnosti, co si divák musel vyslechnout, a scénář v těch chvílích nikoho nešetřil a nikam nespěchal. Občas se něco podařilo, a hodně tomu pomohla filmově klasická černobílá silně kontrastní šablona - špatný-dobrý (nedaří se-daří se), a nic mezi tím. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Howard Stern, ať už je ve skutečnosti jakýkoliv a prováděl cokoliv, mi přijde více méně trapný. V rádiu bych ho ani náhodou neposlouchal. Ne proto, že by mi vadili vulgárnosti apod., ale proto, že mi to prostě přišlo o ničem a už vůbec by mě nezajímalo, co bude dál, tak jako to zajímalo posluchače, kteří ho zbožňovali, i ty, kteří ho nenáviděli, a proto měl tak velkou sledovanost. Film má sice švih, nenudí nějakou rozvleklostí, ale obsah mě nedokázal moc zaujmout. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Postava Kennyho "Pig Vomit" Rushtona je založena na Kevinu Methenym, programovém řediteli rádia WNBC v té době. Ve skutečnosti mu Howard říkal "Pig Virus" a ne "Pig Vomit". Pig Vomit byl název skupiny, která vytvořila úvodní znělku Howardovi show té doby. (c.tucker)
  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)
  • Julia Louis-Dreyfus byla původně obsazena do role Alison, ale později vycouval, aby mohla trávit nějaký čas se svou rodinou. (c.tucker)

Reklama

Reklama