Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Óda na vrieskajúceho Lasera. Tretí diel je presne taký ako som ho čakal. Over the top, no definitívne skôr komický než vážny, rochniaci sa v politicky nekorektných džoukoch a groteskne karikatúrnych postavách (Že L.R.Harvey je najnormálnejšia postava vo filme je skvelý vtip). Síce časom trochu nudiaci a opakujúci sa no tá sebareflexia, tá Sixova schopnosť robiť si prdel sám zo seba, tá robí tretiu stonožku síce nie nezabudnuteľnou, no prinajmenšom sympatickou určite. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší herecký výkon co jsem viděl za poslední měsíce? Dieter Lester v Human Centipede III. Ten člověk je maniak, ale velmi koukatelnej - ani v jedničce nebyl tak k nakousnutí. Co se týče filmu jako takového - klasická zhovadilost. Ale ten Dieter....Hmmm, sebral všechny hvězdy co jsem nadělil (byly skoro čtyři, než mi došlo, že takhle to dál nejde). ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že Six je sračkař, tak zakončení nemuselo být až tak špatné, kdyby všechny scény nebyly tááááák natahované a nudné. Bohužel Six nezná míru a tak je třetí stonožka spíš úmorná než cokoliv jiného. Nechutné scény Six ale pořád točit umí, jen je jich tu želbohu minimum a zbytek filmu se buďto řve nebo brutálně přehrává/pitvoří. ()

Kothy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už režisér vážně přestřelil. Nejhorší film, co jsem kdy viděl. Kam se hrabe Tetsuo... Měl jsem opravdu co dělat, abych to vydržel až do konce. Tady je prostě všechno špatně. Jestli se vám předchozí díly zdály přes čáru, tak tohle už je daleko za ní. Strašné herecké výkony, prostě hnus. Ředitel vězení Bill Boss se neustále vzteká a je vážně k nevydržení. Dokonce i sám Tom Six tu má menší roli, hraje sám sebe. Často se tu odkazuje na předchozí dva díly. Minulé díly možná ještě trochu reálné, ale tohle už je prostě úplná pičovina. A ten konec už vůbec nekomentuju. "Zašijte ho!" ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

William Boss, šialený dozorca z väzenia uprostred púšte, natoľko podlieha "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku "Human Centipede", až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov, či ušetrení na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať terajšia ľudská stonožka? Kým bol prvý príbeh vďaka myšlienke dokonale hororovo originálny, druhý dostatočne svojim spracovaním zvrhlý, po odsledovaní tretej časti neostáva divákovi nič iné, iba zalomiť uplakanú tvár do svojich dlaní. Je to smutné, ako táto pomerne úspešná, doposiaľ hororová trilógia dopadla. Chvála bohu, že to spackal jej samotný tvorca, lebo viem si živo predstaviť ako by tu pár jedincov mudrovalo, že to nemal robiť tén, ale radšej hentén a podobne. Gore scény, ktoré spoločne s pocitom zvrátenosti doslovne zdobili predchádzajúce dva snímky, tento krát, nahradili primitívne vtipy či úplne zbytočné trápne pasáže, ktoré ťahajú tento horor k úplnému dnu. No a keď sa v snímku objavil Eric Roberts, tak to už bolo úplne v p..i - 35%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Před natáčením filmu režisér Tom Six prohlásil, že vedle tohoto pokračování bude druhý díl vypadat jako „disneyovka“. (Ruuzha)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama