Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Parádní zakončení celé trilogie.Třetí díl je zcela odlišný od svých předchůdců a stonožky si v podstatě moc neužijem.Ale to není vůbec na škodu.Právě naopak.Tohle je hotové peklo plné černého humoru,skvělých hlášek,dobře zvolené hudby a se spoustou dobrejch a inovačních nápadů.Tom Six je prostě úchylnej ďábel.Laurence R. Harvey je tu sice trošku na vedlejší koleji,ale vše vynahrazuje šílený Dieter Laser.Opravdu nevím jestli je to takovej zvrhlej pošuk nebo tak dokonale hraje.Pro mě rozhodně plnej počet hvězd.Lidi co chcete?Aby byl každej díl stejnej?To by teprve byla nuda.Smékám před Tomem Sixem.Tři filmy o stonožce,každej úplně jinej a i tak dokáže každý díl šokovat.Pro mě rozhodně jedna z nejlepších hororových trilogií. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Ocenit se musí různorodost této trilogie - takový rozdíl mezi jednotlivými snímky nenajdete nikde jinde. Avšak řečeno na rovinu - čekání na poslední díl se nevyplatilo. Některé hlášky jsou výborné a uvidíte vedle stonožky i lidskou housenku, většinu filmu se však nic neděje a i přesto, že se tentokrát díváme na komedii, tak je hodně momentů vyloženě trapných či nudných. Pokud máte náladu na "Byl jednou jeden polda" po americku, pusťte si třetí díl Human Centipede. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco v intencích předešlých dvou dílů s tím, že Sixova zvrácenost tady dosáhne svého vrcholu, ale to jsem se zmýlil. Holanďan to pojal trochu jinak a satira (nebo co to bylo) v jeho podání na mě absolutně nefungovala. Přiznávám Dieterovi Laserovi momenty, kdy mě svým zjevem či výrazy dokázal pobavit, ale toho přehrávání bylo moc. Přicmrndávači v podobě Harveyho a Bree Olson nestojí za řeč, ačkoliv na druhou jmenovanou se sem tam aspoň hezky dívalo. Bylo tu i několik blééé momentů jimž jednoznačně vévodí kastrace s průstřelem tlustého střeva. Ale co se stonožky týče, tak tu všechno bylo společensky korektní, dá-li se tomu tak říkat. No doufám, že Six dostonožkoval a ukáže také něco nového, protože závěr trilogie ukazuje, že tomuto tématu už došel dech. 30% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, to bylo jedno z nejšílenějších zhovadilostí, co jsem kdy viděl. Jeden řekne, že to je úchylárna největšího kalibru s neustále řvoucím vypatlaným volem, ale na druhou stranu to chce jistej typ geniality, že někdo něco takovyho vubec vymyslel a natočil. Myslim, že Tom Six má za lubem se prezentovat tak, aby to vypadalo, že žádná násilnost, zhovadilost, prasárna mu není cizí, prostě chorá mysl... ale kdo ví, jestli takovej není i doopravdy. A to je stejnej přístup, jak se dá posuzovat tenhle film. Buď to můžete brát vážně a blejt při každé druhé scéně a kroutit hlavou nad tím, jak je to blby a nemožny a že to by se v životě takhle nikdy nikde nemohlo stát, nebo to brát odlehčeně a vidět tam ty tuny morbidního humoru... na kterej je ale teda často potřeba fakt silnej žaludek. Dějovým mínusem by mohlo být opakované použití dvou hlavních hovad z předchozích filmů, ale po herecké stránce jsou skvělí, obzvlášť nacistickej psycho ksicht Dieter Laser. Nemyslim si, že to stojí za dvojí skouknutí, ale rozhodně by se to dalo doporučit lidem, kteří se cítěj na to, že je nic nerozhází. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budem patriť k tým, komu sa to nepáčilo. Čo už. Jednotka výborná, dvojka najdokonalejšia (a pre mňa najlepší diel trilógie), ale toto ma minulo. Ale čakal som to už podľa ohlasov. Je fajn, že si Six dokáže urobiť z toho všetkého prdel a mal som pocit, že chce predovšetkým poriadne zavariť kritikom svojich predchádzajúcich snímkov, tak z toho spravil čistú paródiu. Drobná komediálnosť možno nezaškodí, nemám vlastne nič proti tomu, keď sa aj pri takomto type hororu sem tam zasmejem, ale tieto večné a opakujúce sa preafektované psycho výlevy mi už miestami prišli za hranicou znesiteľnosti. Na svoje som si proste prišiel pri prvých dvoch častiach. Najlepšia mi prišla kastračná scéna a niekoľko dobrých hlášok, ináč nič moc. Patrím proste k divákom, ktorý vždy upredostnia brutalitu a nechutnosti pred fekálnym humorom a dementnými dialógmi, je to o vkuse a prístupe, a s tým sa už nič robiť nedá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama