Reklama

Reklama

Billy byl kdysi chloubou policejního sboru, jenže když jeden gauner znásilnil a zavraždil sestru jeho přítelkyně, rozhodl se, že trochu obejde spravedlnost a potrestá ho sám trestem nejvyšším. Z obvinění z vraždy ho vyseká přímluva kamaráda u starosty Nicholase Hostetlera (Russell Crowe), jemuž stačí zatahat za pár nitek, aby bylo obvinění smazáno. Billy svůj neuvážený skutek odnese jen vyhozením od policie. Snaží se protloukat jako soukromé očko, ale příliš mu to nejde. Když už neví, kudy kam, zjeví se znovu na scéně starosta Hostetler a nabídne mu práci. Má sledovat jeho vlastní ženu (Catherine Zeta-Jones), která ho údajně podvádí s člověkem z týmu starostova politického oponenta. Lukrativní nabídku, kterou by levou zadní zvládlo i průměrné soukromé očko, Billy přijme, netuší však, že tímhle rozhodnutím strká hlavu do oprátky. Z banální sledovačky a příběhu o nevěře se totiž vyklube pořádně morbidní příběh, v němž se objevují první mrtví, a Billy je v tom najednou až po uši, protože si uvědomí, že možná nestojí na té správné straně barikády. Ve chvíli, kdy už není komu věřit, se musí spolehnout jen na svou pistoli a víru, že dokáže najít důkaz, který mu přinese vykoupení a záchranu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Jochanan7

Jochanan7 (hodnocení, recenze)

JimmyMcNulty

Ak je niekto oslobodený z nejakého trestného činu, nemôže byť za ten istý trestný čin už odsúdený, aj keby sa našli nové dôkazy, ktoré ho 100% usvedčia. A naopak, ak je niekto odsúdený, ak sa nájdu novú dôkazy, kedykoľvek môže byť prípad otvorený a dotyčný oslobodený. Čiže ani mne to vydieranie zo strany starostu nedávalo zmysel.

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Ten scénář zabil celý film :/ Místo, aby jsem z kina odcházel s otevřenou hubou, tak -

BBuddy

BBuddy (hodnocení, recenze)

Spoiler - Nechápu,jak  Wahlberga na konci filmu mohli znovu o obvinit z vraždy,když již byl jednou z tohoto činu

- na začátku osvobozen.Tím pádem Crowe,který jistě americké soudnictví zná ,na Wahlberga neměl žádnou páku

k vydírání.- Asi mi něco uniká.

na příspěvěk reagoval MartinezZ, JimmyMcNulty

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak mě se tento film teda hodně líbil, dal jsem lepší 4*. Scéář k filmu Jack Reacher byl nudný - tomu filmu jsem dal 1*, ale toto mě dostalo, ne že bych film nějak nadhodnocoval, ale byl skvěle spracovná. Takže takhle. :-)

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

Babolat89

Viedol som o tom diskusiu pod inym filmom a je to ochrana pred trollami, ktori by vsetko hodnotili a hodnotenie filmu velmi skreslili. Myslim,ze ale kompromis by sa mohol stat, neviem ci prave kokomentare k filmom su to spravne vyberove kriterium.

kedze myslim,ze skupina ako sme my teda hodnotiaci diskuteri bez zaujmu pisania vseobecnych potavych komentarov je dostatok.

Babolat89

Babolat89 (hodnocení, recenze)

Vratik

přesně tak! já už čekám až budu moci ohodnotit tento film přes 3 týdny,nebaví mě sledovat,kdy to půjde,do té doby na to zapomenu..

na příspěvěk reagoval EastinMiles

Vratik

Vratik (hodnocení, recenze)

SUPER to s tím hodnocením, mě je u prdele komentování filmů. Já jen chci ohodnotit film a přispět tak k mnohem objektivnějšímu hodnocení (ne všichni se považujem za filmove majestra), tím že rozšířím segment :D. A NEMŮŽU dpc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na příspěvěk reagoval Babolat89

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

cca2.0

logiku som myslel ze je to vysvetlenie toh opreco sa to neda, ze mozu len uznavany. Ja som na tom rovnako. moje komentare su sem tam prave v diskusii a neviem ci to tak bolo do vzdy , tato nemoznost hodnotit filmy.

Rovnako sa mi to nepaci a beriem to ako nezmyselne obmedzenie.

cca2.0

cca2.0 (hodnocení, recenze)

EastinMiles

No mne to logiku nedava ... ten test mi je šumafuk ja nechcem pisat komentare ... ja chcem si iba ohodnotit film ktory je davno pristupny tak prečo take obmedzenie?

na příspěvěk reagoval EastinMiles

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

nepsraveny test je dan uz v podobe predsa nemoznosti komentovania iba diskutovania.

Ale ma to logiku,vdaka  musime si pockat :)

na příspěvěk reagoval cca2.0

cca2.0

cca2.0 (hodnocení, recenze)

147 ľudí to už ohodnotilo a ja nemôžem, vie mi niekto vysvetliť prečo niekto môže a iný nie? Aký to má zmysel?

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

Broken.City.2012.480p.BDRip.XviD.AC3-BiDA dostupny a vy ste to stale nechalo locknute,zartuejte?

Uživatel Wicky smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

proč ještě nejde hodnotit nechci čekat měsíc

Hookins86

Hookins86 (hodnocení, recenze)

Takový film s tímhle scénářem už jsem viděl, Tady jsou akorát jiný herci a místo normálního týpka je starosta. Inu, milé děti, uvidíme ;)

skalinski

skalinski (hodnocení, recenze)

Těším se moc, nevíte někdo, jak se jmenuje ta písnička co je hned na začátku? Díky 

na příspěvěk reagoval mcburger

ShortyIC

ShortyIC (hodnocení, recenze)

Tento film musí byť totálna šupa, už len preto, že tam hrá Mark Wahlberg a Russell Crowe :-)

erased

erased (hodnocení, recenze)

připomíná mi to The Shield. Což je dobře... Ale spíš jsem doufal, že by z toho mohl být pěkný neo-noir, takhle to spíš vpadá na další Skrytou identitu, škoda

Kallic

Kallic (hodnocení, recenze)

Tak na tenhle biják se těším, jak malej kluk. Konec Sedm je prý pohádka pro děti, oproti tomuto konci. A konec Sedm považuji možná za nejlepší v novodobé filmové historii. Společně s Šestým smyslem a asi o SAW.

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

koukám, že uživateli "mopo" nejspíše zamrz mozek... Jinak si jeho počínání zde na čsfd nedokážu vysvětlit (prohlédněte si jeho profil a hodnocení, hned pochopíte....)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Reklama

Reklama