Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rtuťovitý Jiří Císler září v roli podvodníka, který se rozhodne fingovat svatbu za účelem dovozu zahraničního automobilu a ušetřit tak za clo, ze kterého jsou údajně svatební dary osvobozeny. Když se ale ukáže, že se clem je vše jinak, než si podvodníci původně mysleli, je jeden z nich donucen se s nevěstou oženit sám. A zasáhnout opět musí Miloš Kopecký jako advokát… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1984 až 1989 bol v československej televízii vyprodukovaný komediálny seriál "Paragrafy na kolesách". Bolo natočených deväť častí. Spoločnou témou týchto príbehov bol automobilizmus. Režisérsku taktovku nad týmto projektom držal Milan Rúžička. V poradí šiesta epizóda nesie názov "Fígeľ". Herec Jiří Cízler si v nej zahral špekulanta, ktorý chce prostredníctvom vypočítavej svadby doviesť na územie Československej socialistickej republiky luxusné zahraničné auto bez zaplatenia dane a cla. Má to byť akože svadobný dar. Jeho pôvodný rafinovaný plán však nie celkom výjde a všetko sa to poriadne skomplikuje. Vo svojej špecifickej dobe doznievajúceho socializmu, to bolo možno aj celkom vtipné, ale ja som sa teraz pri sledovaní tejto starej seriálovej televíznej komédie nijak zvlášť nepobavil. ** ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiří Císler bavil, vykládal, přesvědčoval, naříkal, křičel. Luděk Sobota mu svým stylem asistoval. Nicméně tento příběh byl zatím slabší než ostatní, snad i kvůli dost předvídatelné pointě. "Položte mě do hrobu". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama