foto

Vít Pešina

  • nar. 1942
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2001 Rebelové
1995 Život na zámku (TV seriál)
1993 Televizní mikroscéna (TV film)
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Náhrdelník (TV seriál)
1991 Hřbitov pro cizince (TV film)
Klauni a vlastenci (TV film)
Maigretův první případ (TV film)
Osudné dveře (TV film)
O těch Martinových dudách (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
Ten lokaj (TV film)
Útěk do vězení (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
Území bílých králů (TV seriál)
Vdova po básníkovi (TV film)
Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny (TV film)
1990 Bylinková princezna (TV film)
Duch času (TV film)
Poslední motýl
Přísahám a slibuji (TV seriál)
Radostný život posmrtný (TV film)
Záhada tří kapitánů (TV film)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Hra na Barbaru (TV film)
Klaním se, měsíci (TV film)
Morové povětří (TV film)
Otravný víkend (TV film)
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Šampáňo (TV film)
Trezor (TV film)
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)
1987 O nejchytřejší princezně (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Území strachu (TV film)
1985 My holky z městečka (TV seriál)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)
Sanitka (TV seriál)
1983 O velkém nosu (TV film)
Síť na bludičku (TV film)
1981 Až já budu velká (TV film)
Okres na severu (TV seriál)
Ubohý pan Kufalt (TV film)
Začít znovu (TV film)
1980 More v kvapke vody (TV film)
Signum laudis
Svítalo celou noc
V hlavní roli Oldřich Nový
Vrchní, prchni
1979 Božská Ema
Causa Králík
Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
Inženýrská odysea (TV seriál)
Julek
Kam nikdo nesmí
Kentauři
Lásky mezi kapkami deště
Pan Vok odchází
1978 Balada pro banditu
Brácha za všechny peníze
Deváté srdce
Kulový blesk
Skandál v Gri - Gri baru
1977 Což takhle dát si špenát
Hop - a je tu lidoop
Vítězný lid
Všichni proti všem
Zlaté rybky
1976 Bouřlivé víno
Odysseus a hvězdy
Parta hic
Případ mrtvých spolužáků
1975 Osvobození Prahy
Tam, kde hnízdí čápi
1974 Dvacátý devátý
Na startu je delfín
Sokolovo
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Počkám, až zabiješ
1972 Aféry mé ženy
Bitva o Hedviku
Homolka a tobolka
Lupič Legenda
Pan Tau v cirkusu
Slečna Golem
Smrt si vybírá
Zlatá svatba
1971 Dívka na koštěti
Lekce
Pět mužů a jedno srdce
Petrolejové lampy
Slaměný klobouk
Svědectví mrtvých očí
Šance
Ženy v ofsajdu
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Lucie a zázraky
Luk královny Dorotky
1969 Pan Tau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace