Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně je to tady! Největší talentová show světa znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání druhé série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Primy!
Ve společném projektu Televize PRIMA a slovenské TV JOJ nejde jen o pěvecké nebo taneční výkony; šanci zvítězit mají nejrůznější baviči a komedianti, varietní umělci jako kouzelníci, akrobaté, žongléři, břichomluvci či imitátoři, účinkující se zvířaty nebo kdokoliv, kdo vládne jakýmkoliv mimořádným talentem, ať už sólo, nebo ve skupině. Show nemá žádná omezení - je otevřená lidem všech věkových kategorií, kteří mají výjimečný talent.
Během prázdnin proběhla ve větších městech v Česku i na Slovensku castingová kola, z nichž do vysílání postoupili vybraní adepti na vítězství. Jejich výkony bude hodnotit opět hvězdná porota: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nově v ní usedne oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a zkušení moderátoři z loňska Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
Oproti loňskému ročníku nastane v tom letošním několik změn. Sestřihů z divadelních kol bude osm, do Velkého třesku postoupí podobně jako vloni více než stovka soutěžících. Z Velkého třesku vzejde okolo třiceti semifinalistů. Živé vysílání se bude skládat ze tří semifinále po osmi/devíti soutěžících a jednoho finále po jedenácti/dvanácti.
Každou neděli večer se tedy můžeme těšit na souboj našich nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Toho také čeká nejen pohádková výhra v hodnotě 100 000 eur (přibližně 2,5 milionu korun), ale také angažmá v americkém Las Vegas! I proto se do česko-slovenské verze hlásí celá řada zahraničních talentů; v žádné jiné zemi totiž vítěz soutěže angažmá v Las Vegas nezíská. Sledujte tedy úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tak a máme po další řadě této talentové soutěže. Samozřejmě se neubráníme srovnání. Ani já se neubráním. Která z řad je teda lepší? Podle mého ta první. Tahle série totiž měla o malinko víc chybiček než ta předchozí. Tou první je neúčast Jana Krause, Martin Dejdar se sice snažil, ale na svého kolegu ze zábavní branže neměl. Druhým minusem je Lucie Bílá, která mi sice vadila už v první sérii, teď to bylo ještě horší. Mnozí říkají, že je prostě svá a tím sympatická, ale s tím já nemůžu souhlasit. Mně to její pištění a neustále opakování jak je každý skvělý, dokonalý a bůhví jaký ještě neskutečně štve. Třetím, posledním, ale asi největším minusem byl nedostatek kvalitních soutěžích podtržený výběrem do semifinále. Kdyby to neoživili cizinci tak bychom sledovali pěvecké finále a to bych určitě nepřežil. Ale abych tady jenom nenadával. Chválím zábavné moderátory, kteří byli na celé show nejlepší. Ze soutěžících se mi líbil nejvíce Stevie Starr. I když celkový vítěz byl taky hodně kvalitní a určitě si to Vegas zaslouží. 55% ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Celkové zpracování je sice o něco lepší než minule a moderátoři jsou opět na české poměry skvělí, nicméně u druhého ročníku je jasně vidět, že letos příliš dobrých talentů nepřišlo a nebude to tak nabité jako minulý rok. Navíc to Slávikovo posílání každého průměru do Vegas, stávání komparzu v prvních řadách pomalu při každém vystoupení, jsou jasné negativa, proč v klidu vynechat třeba více dílů za sebou, a to se mi u prvního ročníku opravdu nestávalo. . Je to sice velkolepější, sledovanější ale přitom nabubřelejší a trapasem rychle se blížící novácké Superstar. Doufám že příští ročník (snad až v roce 2013) bude už s jinou porotou. Bílá i Slávik mi lezou už silně na nervy. 5/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Druhý ročník populární show Česko Slovensko má talent opět nezklamal a udržel si pomyslnou laťku. Pyca moc nemám rád, ale zvykl jsem si. Naopak jako pozitivní změnu vnímám výměnu Jana Krause za Martina Dejdara. Kraus je sice stylovej, ale sem se prostě nehodí a Dejdar je super. Jednu věc ale nechápu, a to, kdo se stal vítězem. Atai Omurzakov byl opravdu skvělej, ale jak může show, co má v názvu Česko a Slovensko, vyhrát člověk z Kyrgyzstánu? To trochu vypadá, jako by u nás nikdo neměl talent a musí se přijímat lidi z jiných zemí a to, že chtějí bejt světový neberu...To Nedvěd, to je jiný kafe...70% ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

V porotě sedí tři: Martin Dejdar, nemastný neslaný herec/pitomec, který je ale jediný občas milý, Jaro Slávik, "autorita" bez vkusu, který dokáže být velice nepříjemný, a samozřejmě Lucie Bílá, bláznivá sebestředná dáma, která je celých osm pracovních hodin na pokraji srdečního kolapsu. Moderují to dva celkem vtipní, i když ne vždy vkusně naladění hoši, u kterých se divák občas pochechtne. Ale nic závratného. A soutěžící? Ano, je tam pár talentů. Ale ti tedy rozhodně nejsou z Česka ani ze Slovenska! To co nám ukazují jako ty "naše" talenty, je všechno průměrné, nudné, blbé, a často i velice hnusné. Je to jako třídit odpadky, a hystericky jásat nad každým, který se víc leskne. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Je to celé provedeno poměrně zajímavě. Přesto docela vážně přemýšlím, zdali budu ČSMT nadále sledovat. Jedná se sice o ideální odpočinek po náročném pracovním týdnu, ale tato show je bohužel především o lidech a těch dobrých tam zbylo jen málo. Konečně, mohu jmenovat snad jen sympatického Slávika. S ostatními porotci a moderátory je to už horší, a to o dost. Nahradit pana Krause Dejdarem bylo slaboduché už jen z toho důvodu, že zatímco první jmenovaný si v celé show kultivovaně držel svůj názor a rozhodoval o postupu talentů racionálně, Dejdar většinou jen konstatuje, že "se mu to líbilo" a tak postupují i naprostí bezmozci bez špetky talentu. O Lucii Bílé se zmiňovat nejspíš ani nemusím. Ta totiž po každém vystoupení buď blahem brečí, nebo tleská vestoje a sopránovým rykem dává najevo svůj orgasmický souhlas s postupem soutěžícího. Též moderátorská dvojice, který minulý rok bavila lehce nadprůměrně, je oslabena o nápady a šmrnc. Domnívám se, že za jejich úspěchem minulý rok stál především konkurenční Mareš, který odpuzoval každého byť jen trochu uvažujícího diváka, a tak jsme za oba pány, Prachaře a Rausche, byli rádi. Teď oba z nouze vyvíjejí interwiew s fleky od potu na Jakubově košili. Ehm... mám se tomu smát? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Celkový víťaz Kazach Atai Omurzakov už zo svojimi číslami súťažil v obdobných súťažiach v iných krajinách Európy, podobne ako aj jeho súperi Brit Stevie Starr či japonský samuraj Hayashi. (Patrik200s)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama