Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bylo mi již předem jasné, že se filmů nedočkají všechny knihy postupně a spojení Poslední kapky a Psího života naštěstí zafungovalo vskutku dobře. Je sice škoda, že se 4 následující tituly na obrazovky našich televizí nepodívají, jako jejich podrobný znalec musím ale uznat, že by v tomto formátu asi neměly co nabídnout. Přece jen i ta devítka ve Výletu za všechny peníze je už jen slabý odvar. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $49,008,662Tržby Celosvetovo $77,112,176Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,572,369Tržby za predaj DVD v USA $16,474,500║ Jednoznačne tomu chýba lepšia razancia, spád, v niektorých úsekoch dobré nápady, aj keď nie také čo by dostali do kolien ako celok to zas až tak moc nepobaví zatiaľ najslabší diel zo série. /40%/ ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Od minulého dílu taková trochu větší slátanina, ale stále dobré, snad i o velký chlup vtipnější. Co je zajímavé, že se odminula jako jediný změnil pouze Greg a to skoro až k nepoznání (očividně trochu přibral). Zbytek bandy vypadá stále stejně a film se nese v té samé pohodě a ke konci i šílenosti, jako i předešlé díly. No, neřekl bych, že si najdu v této sérii kdy zalíbení. Opět spokojenost. Jen se bojím pokračování, které má vyjít příští rok s jiným obsazením. 75% ()

dejvik007 

všechny recenze uživatele

budu asi jeden z mála ale za mě tenhle díl byl ze série ten nejlepší,když to tak zhodnotíme 1,2,3 díl tak vlastně ano všechny jsou na podobný úrovni není nějaký extra lepší či horší ale mně se tenhle díl líbil začátkem jsem si říkal to bude nic moc ale po chvilce se to rozjelo neříkám že jsem se nějak zasmál ale spíš se mi celkově líbí ta atmosféra a všechno v tomhle filmě proto 5 hvězdiček ()

juta 

všechny recenze uživatele

Možná třetí díl není tak vtipný a dětský, jako předešlé dva díly, ale je spíše takový ucelenější, dává větší smysl a i tady jsou situace, kterým se dá zasmát naplno. Vedlejší postavy tu byly také, ale nijak výrazně do děje nezasáhly, což byla škoda, která se dala překousnout díky hlavním aktérům, kteří za ně tu práci odvedli výborně. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)
  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)
  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)

Reklama

Reklama