Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Enšpígl

všechny recenze uživatele

No pokud bych měl hodnotit výpravu nebo kostýmy, tak to bude asi na odpad. Sleduju až ty díly, který se odehrávají u Civala v bytě. Včera jsem viděl zatím poslední díl "se žižkou" a i když jste mě nasrali, že jste nechlastali chlapci, protože jak chcete mluvit o současných filmech za střízliva ? Tak zase hvězdy nahoru že jste mě rozesmáli, za 1. rozborem Jana Žižky a za 2. Že jste koupili nějakou slepici v brněnské zoo nebo co, to je zaslužný, to se počítá. Jinak mě fascinuje jak cival působí jako neskutečná arogantní píča, ale Mr.Hlad, ten by měl mít svoje chvilky s Jaromírem Soukopem, něco jako Hlad Jaromíra Soukupa, protože jeho postoj k filmům typu "mám se jít vysrat a nebo dát nový blockbusterový film z Netflixu, vyjde to beztak nastejno si začnu osvojovat. Má sousedka mě řekla "tohle jsou debilové a dívaj se na to debilové" tak jsem kontroval, "jdu si pustit ještě jeden díl, protože i debilové potřebují svého leadera". Jo a ještě prdel jak někdo mluví a Cival so začne hrát s tou čurakovinou co má stole a všichni na to čumej, to je během interview dokonalý, pokud budu mít já pořad o filmech, tak si do něj pozvu Hřebejka a až začne mluvit, vytáhnu si angličáka a začnu si s ním jezdi po stole. No vono to teď vypadá, že to kritizuji, ale opak je pravdou je to jedinej pořad kde se mluví o filmech a mě to baví, ale asi jim tam donesu chlast, protože produkčně to vypadá strašně chudě. Tam se maj válet na stole láhve chlastu, použitý kondomy, lézt tam želva, u stěny zaparkovaná terení motorka, prostě trošku kreativity s tím studiem resp. civalovým pokojem. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Reklama

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Partu sleduju už hodně dlouho, už z doby, kdy ještě fungoval Filmpub a mám rád jejich komentáře a recenze. To co řeknou nebo napíší pro mne vesměs funguje a mám stejný vkus na filmy. Moviezone je pro mne kompas na filmy a pořad sleduji se zájmem. Doufám, že to ještě nějaká ten pátek bude mít tah na branku. Jen tak dál, hoši! ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší recenze, novinky a postřehy ze světa filmu, které je možné v dnešní době sledovat. Občas improvizované, místy nedoladěné, ale zábavné a dělané od srdce. Ukázkový prostředníček všem místním kreténům, kteří místo konstruktivní kritiky umí psát jen sračky a nadávky. P.s. Sorry Civale, ale Mr. Hlad je prostě borec. :) ()

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama