Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (94)

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

vojta123 

všechny recenze uživatele

Já jakuba beru jako rybáře,který toho dost dokázal ale nelíbí se mi, jak to všechno zveličuje ale na druhou stranu v druhé sérii, která mimochodem ted běží v tv je o dost lepší protože už to není jen o rybaření a jeho blbých řečích ale taky je to více cestopisné a to se mi na tom líbí a je vidět ,že se z předchozí série dost poučil. ()

Reklama

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ten Kuba Vágner je ale pěknej kluk, co, hoši?;-) Škoda že má hlas, jako by mu barakuda posvačila vejce... K rybaření mám lehce schizofrenní postoj: na jednu stranu je to lepší koníček, než nasávat v hospě. Chlap (ženské rybařit nevídám, ty doma uklízejí) mlčky sedí, čučí do vody a za celá ta léta venčení psa kolem rybářských tůní jsem dokonce jednou viděla, že nějaká ryba skočila na špek - měla pět očí, fluoreskující nožičky a chyběly jí rybí prsty, ale takové podružnosti v Ostravě neřešíme! Prostě neškodné hobby, co sem-tam zaplní žaludek. Ovšem v dětství mě rybáři srali, když nám, smradům, nadávali, že házíme kameny do vody (jakkoliv široko daleko neměl nikdo nahozený prut). A ještě víc na kopačku do ohanbí je, když si v zimě odmetete plochu na hokej a druhý den uprostřed najdete vysekanou díru (neoznačenou, bezpečnost především). Odstraníte sníh o kus dál a co myslíte? Druhý den máte uprostřed plochy zase vykutanou lochnu. Tak buď jsou ti rybáři fakt kokoti, nebo se kapři inspirovali krtkama a pro trochu vzduchu udělají cokoliv! Ale zpátky k tomuhle dokumentárnímu cyklu (viděla jsem teda jediný díl). Kubíček do toho dává spoustu emocí a usilí, ale stejně to působí strašně přehrávané pro kamery... a to jeho funění a vzdychání, když mu praskl vlasec a velryba uplavala, to by se dobře uplatnilo pro dabing v pornu! Letmý náhled do jiných kultur je fajn a přírodních scenérií by to chtělo víc. Pár procent přidávám za to, že Kubík ty šupinaté, slizké potvory pouští zpátky do vody. Nicméně být ryba, dám mu ocasem pořádně přes držku a něco mu pěkně sprostě od žáber řeknu! Celkově mám mnohem radši dokumenty, kde neexhibují žádní lidi. 45% ()

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašně nahraný! Vágner pořád zdůrazňuje, jak mu jde o život, že on je nej a nikdo jiný ryby, které on chytá, ani neviděl. Musel jsem přepnou program, když jel v Indii vyzpovídat ženu, kterou údajně napadl u řeky tygr, aby se vzápětí mohl krčit ve stanu a hlásit, že kolem něho něco chodí. Každá z ryb které Kubík chytá běžně žere lidi a on se mezi nimi potápí. Všichni mu říkají, že expedici nemůže přežít.... Pořád samé zdůrazňování v jak hrozném je nebezpečí. Jsem na to už alergický ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama