Reklama

Reklama

VOD (1)

Toto drama z produkce HBO natočené na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemanna nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt. Režie Jaye Roache a scénář Dannyho Stronga slibuje kvalitní filmový zážitek. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Sarah Palinová je opravdu neskutečná kráva. Nejprve jsem se bavil tím, jak je hloupá, abych si nakonec společně s Harrelsonem přál, aby už konečně držela hubu. Nemyslel jsem si, že mi bude McCaina (filmovýho) líto. Poměrně uvěřitelná sonda do volební kampaně republikánů, kde především voliči jsou vykreslení jako neskutečně stupidní ovce. A drtivá většina jich taky je, tak co? ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Bože, ta Palinová je ale kráva, jestli je taková i ve skutečnosti tak hluboce lituju všechny, co s ní museli a musí pracovat. Tématicky je to dost podobný Novému sčítání hlasů, i když hlavní zápletka je úplně jiná. Co mě ale nejvíc zaujalo, ale výběr a namaskování všech důležitých herců, protože minimálně 90% z nich je naprosto k nerozeznání od postav, které hrají. Až se mi tomu opravdu nechce věřit. Myslím že by naprosto s přehledem mohly na nějakých veřejných proslovech nahradit originály a nikdy by nic nepoznal. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu to vzhůru hodně táhne herecká sestava, která odvádí vynikající výkony. Zvlášť Harrelson mi zde nesmírně sedl, ale Moore taktéž dobrá. Kombinace reálných a hraných sekvencí mi přišla přirozená a nezažil jsem pocit umělé montáže. Přínosná sonda do zákulisí americké prezidentské volby- tak bych snímek krátce shrnul. 70 % Oblíbená část- "Můžu vám říkat Joe?" ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

O politiku se moc nezajímám, ale filmy z tohoto prostředí se mi většinou líbí. Pro mne tedy i velice obohacující snímek, protože z této události jsem věděl pouze kdo stál proti komu a kdo volby nakonec vyhrál. Každopádně zfilmování celého volebního období se HBO skutečně povedlo, herecky to hlavní trio zvládlo perfektně. Hlavně tedy Julianne a Woody. A ono to vlastně ani o ničem jiném není. Nebýt takto přesvědčivých výkonů, které vtáhnou do děje, asi bych se unudil k smrti. Mixování se skutečnými záběry nebylo na škodu, vždy byly vsunuty správně tak, aby nepůsobily jako pěst na oko. Nemám v podstatě, co bych vytknul. 80% ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Vynikající pohled do zákulisí amerických voleb. Jistě nedá se očekávat, že vše je podle skutečných událostí a člověk musí počítat s tím, že si to tvůrci okořenili podle toho, jak se jim to hodilo, ale i tak je ten film hodně zajímavý a rozhodně stojí za to ho vidět. Přestože to je televizní film, tak zde hraje spousta známých a velmi schopných herců, kteří své postavy dovedli velmi dobře vykreslit a díky nim tento dvouhodinový film hodně rychle uteče a člověk se nestačí divit, co to sakra mají v té americe za bordel. Další film s podobnou tématikou: Nové sčítání hlasů. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl převážně natáčen ve státě Maryland a hotelu Wilmington ve státě Delawere. (chelseaman22)
  • Knihu "Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime" ("Obrat ve hře: Obama a Clintonovi, McCain a Palinová, a životní kampaň") napsali Mark Halperin, vedoucí politický analytik časopisu TIME, a John Heilemann, vedoucí politický korespondent a analytik časopisu New York Magazine. Kniha je považována za nejpřesnější vylíčení volební kampaně v roce 2008. (Zdroj: HBO)
  • Film vychází ze třetí části stejnojmenné knihy Game Change od autorů Johna Heilemanna a Marka Halperina. (Mara12)

Související novinky

Hunger Games loví špičkové scenáristy

Hunger Games loví špičkové scenáristy

04.10.2012

Už jedničku veleúspěšné teenagerské sci-fi pomáhali spisovatelce Suzanne Collins adaptovat Gary Ross (oscarovka Seabiscuit) a Billy Ray (Na odstřel). Pro pokračování si studio Lionsgate ulovilo ještě… (více)

Reklama

Reklama