Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitnych US komedii je jak safranu, toto je len dobovy film, ktory po dopozerani rychlo vyfuci z hlavy. Tema nic moc, ani s´dialogy nie su nic extra, rezia len bezna rutina. Videl som aj Masinu z 8mm, teda pardon, Chrisa Bauera ale pozeral som to hlavne kvoli Beverly D´angelo /Blazniva Dovoloena, Blazniva dovolena v Evrope, Blazniva dovolena 2015/ : 65 % ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Sice si klidně pustím nějaké ty vztahové filmy a hodně diaogů mě vůbec nevadí (teda pokuď mají hlavu a patu a necítím z nich rádoby humor), v tomhle filmu jsem se setkal spíš s monologem hlavního hrdiny + docela nudným rekapitulováním jeho nepovedených vztahů. V každém případě na mě působil značně nesympaticky a tak "trochu" jako děvkař (kdyby se aspoň trochu snažil používat mozek místo jiného orgánu, tak by nemusel mít tolik partnerek a hlavně prožít tolik zklamání). Ostatní herci mě taky nějak extra nevytrhli, film mě celkově nudil a pamatuji si z něj vice méně jen to objíždění partnerek (myslím jako autem). ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Podle názvu to vypadá na strašnou romanťárnu, ale je to spíš taková manťárna. Hrozně ukecaná nekomedie s milionem odkazů na různé hudební skladby, interprety a spojitosti. Až se v tom člověk docela lehce ztrácí a hlavně se nudí, teda já jo. I když po hudební stránce ten výběr skladeb není vůbec špatnej. Ale v podstatě jedinej, kdo mě tam vždy pobavil, byl Jack Black, kterej je na hudbu vesměs úchyl. Cusack, kterej často mluví k divákovi, nebyl nikdy můj oblíbenej herec, ale né že by mu hraní nešlo, prostě mi moc nesedí. Laura v podání dánky Iben Hjejle moc nezaujala. Kdyby se to víc točilo kolem krásné Lisy Bonet, byl bych mnohem spokojenější. Takhle zůstanu na suché jedné hvězdě za to, že to nebyla uplná vyloženě sračka... ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jeden z 500 nejdebilnějších filmů všech dob časopisu Pink Panther. (Když na mne celý film vykecává hl. postava přes kameru, je to tak otravné, že po pár minutách mám silný pocit že toho exota musím paralyzovat a v zájmu sebezáchovy beru do ruky těžkou kovovou pánev na lívance a ignoruji společenskou etiku, veškeré sociální vazby i zapomínám na nedávno absolvovaný kurz sebeovládání...) ()

d-corso 

všechny recenze uživatele

Nicka Hornbyho příliš nemusím, ale Všechny moje lásky a Fotbalová horečka tvoří jakési mé výjimky, potvrzující pravidlo. Také jde o to, že točení špatných filmů nepatří ke způsobům Stephena Frearse (no tak dobře, Hi-Lo Country byla sračka). Dalším kladem je skvělý výběr herců, a jakože je John Cusack v roli Roba skvělý, Jack Black a Tim Robbins si svoje party doslova užívají a excelují. Jediné, co si dovolím vytknout je, alespoň pro mě, nepochopitelné přenesení příběhu z Londýna do Chicaga. "Cítíte se nedocenění a tak se posmíváte lidem, kteří mají menší znalosti než vy" a "Na čem opravdu záleží je hudba, filmy a knížky, které se vám líbí" inu to jsou zapamatováníhodné a často i velmi pravdivé postřehy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Čínská písmena na Robově dresu č. 6 znamenají "Hong Kong". (D3VIL)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama