Reklama

Reklama

Er je pětadvacetiletý zombie, pohybující se s ostatními oživlými mrtvolami v letištní hale rozděleného velkoměsta. Nepamatuje si své jméno, ani kdy a jak zemřel. Stejně jako ostatní nemá vzpomínky, nespí a živí se lidským masem. Právě proto je ve městě postavena vysoká zeď, oddělující svět živých a nemrtvých. Jedné výpravy dobrovolníků pro léky do prostoru, kde žijí zombie se zúčastní i dcera velitele lidské obranné jednotky Julie. Jsou napadeni zombie a Er ji před ostatními ochrání. Vytvoří se mezi nimi pouto a to ho začne měnit. Začíná plynuleji mluvit, plynuleji se i pohybuje. Přesto že je Julie ve světě lidí, stále na něj myslí. Er se za ní vydá a je jasné, že se víc a víc stává člověkem. Když Julii podruhé zachrání život, ostatním lidem i otci Julie začíná být jasné, že hlavním nebezpečím pro obě skupiny jsou kostňáci - další stadium zombie - a spojí se v boji proti nim. (TV Barrandov)

(více)

Videa (35)

Trailer 3

Recenze (710)

juta 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že by z toho nakonec mohlo vzejít něco dobrého a nemýlil jsem se. Atmosféra byla parádní, hlavní dvojice taktéž. Vyprávění eRka o jeho životě po smrti dodalo filmu šmrnc a nemálokrát jsem se i naplno řechtal (třeba jak se Teresa učila chodit jako zombík). Nicholas se snad pro tuto roli narodil se svým ksichtem. :D Na Teresu se jako obvykle zase dobře dívalo. Konečně někdo natočil něco, kde by se role zombíků, jako těch špatných obrátila a zde jsou to přemýšlející nemrtví, kteří touží po něčem víc, než jen pochodovat mrtvolně po ulicích a sem tam se zakusovat do čerstvých mozků. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $66,380,662Tržby Celosvetovo $116,980,662Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,516,381 //počet predaných kusov 160,855Tržby za predaj DVD v USA $9,236,503 //počet predaných kusov 407,016║ Haluška! Teda Zombíci nevyčerpali svoj potenciál, ľahká príjemná oddychovka, ktorá má svoje nenútené tempo, akciu, ľahkosť, napätie, nadmieru zvládnutý projekt, kde poteší aj dobre vytipované obsadenie, počnúc objavom roka 2013 v mladíkovi Nicholas Hoult,... tento počin si dáva novodobé teenegerské romace na raňajky. /80%/ ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jonathan Levine / Predloha: Isaac Marion | Hudba: Marco Beltrami, Buck Sanders | Produkcia: David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea | Distribúcia: Summit Entertainment, Lionsgate | Štúdio: Mandeville Films | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 116,959,959 $ || Komerčný úspech tohoto blábolu len zase ukazuje, že ľudia si najviac potrpia na debiliny. Fakt podarený kus na jedno videnie, ktoré si dalo žáner na večeru a sevíruje s nadhľadom zábavný potenciál Zombie filmov s inou príchuťou. Keby boli tý kostlivci spracovaný inak, mohlo to byť omnoho vyššie. 70% | Blu-Ray, HU DTS | ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatická romantika z velmi netypického prostředí. Když sem viděl synopsi a později trailer, tak sem nevěřil, že by to mohlo fungovat. A ono to fungovalo, a to dokonce výborně. Teresa Palmer nebyla nikdy sympatičtější, Nicholas Hoult se v týhle roli vyloženě našel (muhehe) a Malkovich je prostě Malkovich. Skvělej soundtrack ! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Strašně milý film a jedno z největších překvapení, co se zombie žánru týče. Romance z post-apokalyptického světa plného zombíků se přece jen tak nevidí, ne? Je pravda, že 80% filmu dělá parádní hudba a krásná Terezka Palmerovic, ale to přece nevadí. Rozhodně jeden z těch povedených filmů pro mladé, který zahřeje u srdce, takže 4 hvězdy jsou z mé strany zasloužené. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (13)

  • Film sa natáčal na letisku Montreal-Mirabal International Airport. (Greenpeacak)
  • Herci hrající zombie nacvičovali pohyby nemrtvých za pomoci cirkusových mimů. Obzvláště obtížné prý bylo nemrkat. (mahler)
  • Postava Nory bola pôvodne napísaná pre herečku s hnedou kožou a polovičnú Etiópčanku, ale namiesto toho sa režisér rozhodol pre kaukazskú Analeigh Tipton. (Crybaby)

Reklama

Reklama