Reklama

Reklama

Er je pětadvacetiletý zombie, pohybující se s ostatními oživlými mrtvolami v letištní hale rozděleného velkoměsta. Nepamatuje si své jméno, ani kdy a jak zemřel. Stejně jako ostatní nemá vzpomínky, nespí a živí se lidským masem. Právě proto je ve městě postavena vysoká zeď, oddělující svět živých a nemrtvých. Jedné výpravy dobrovolníků pro léky do prostoru, kde žijí zombie se zúčastní i dcera velitele lidské obranné jednotky Julie. Jsou napadeni zombie a Er ji před ostatními ochrání. Vytvoří se mezi nimi pouto a to ho začne měnit. Začíná plynuleji mluvit, plynuleji se i pohybuje. Přesto že je Julie ve světě lidí, stále na něj myslí. Er se za ní vydá a je jasné, že se víc a víc stává člověkem. Když Julii podruhé zachrání život, ostatním lidem i otci Julie začíná být jasné, že hlavním nebezpečím pro obě skupiny jsou kostňáci - další stadium zombie - a spojí se v boji proti nim. (TV Barrandov)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (710)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pravá láska už dokáže nejen ztopořit homoupíra a rozčvachtat mimozemskou tasemnici, ale nově i zastavit nekrózu a rozpohybovat rigor mortis! A tak se odpudivý zombí hošík zamiluje do své večeře a já jen čekal, kdy ji začne torpédovat svým hnijícím egem a zanechá v ní při troše fantazie i kus sebe. Nezačal, a tak tu máme další MTV červenou knihovnu jako vystřiženou z péra paní Majerové, které ovšem nelze upřít pár originálních vychytávek a trochu opravdové nadsázky, jež ji kapku povytáhly z úplného dna žumpy. Ale i tak se děsím, co ještě bude schopen nějaký "inventivní" autor v novodobé pubertální eufórii zamilovávání se do hororových potvor vyplodit! Například jsme tu ještě neměli šukání fešáckého ducha poďobanou, otylou blondýnou nebo milostný kosočtverec náctiletého lůzra, víly Zuběnky, citově vyprahlého Leprechauna a Vetřelčí matky!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $66,380,662Tržby Celosvetovo $116,980,662Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,516,381 //počet predaných kusov 160,855Tržby za predaj DVD v USA $9,236,503 //počet predaných kusov 407,016║ Haluška! Teda Zombíci nevyčerpali svoj potenciál, ľahká príjemná oddychovka, ktorá má svoje nenútené tempo, akciu, ľahkosť, napätie, nadmieru zvládnutý projekt, kde poteší aj dobre vytipované obsadenie, počnúc objavom roka 2013 v mladíkovi Nicholas Hoult,... tento počin si dáva novodobé teenegerské romace na raňajky. /80%/ ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jistá originalita a nadhled tu je, ale scénář je úplně debilní. - Co udělám, když mi zombík sežere přítele a unese někam na letiště plné jiných zombíků, kde mě chce několik dní věznit se slibem, že mě pak zase vrátí domu? Budu chrnět jak batole, poslouchat písničky, tancovat a učit zombíka řídit BMW a strašně si to budu užívat. Normálka. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu skvěle fungovala, a dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Druhá polovina byla mírně patetická, a ta dětská najvita poslední scény solidně bourá ducha v jakým se celý film nesl... Ač se mi nelíbilo jak se film zvrtl, přesto z něj mám dobré pocity. Jako celek byl neotřelý a zajímavý. Hercům jsem věřil a i muzika byla kvalitní. Za mě 75% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu by mělo být upozornění, že při filmu divák nesmí používat mozek. Jinak vítejte ve světě, kde emo virus zamořil celý svět a zachrání ho jen antidepresiva Julka. Pěkná parodie, která mi občas přišla, že to myslí vážně (škoda). Ve více lidech, rozjaření, si to užijete. Sami v ponurém pokoji asi ne. Během filmu dochází k častým představám, že hlavnímu hrdinovi něco uhnije. Slabší 3*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (13)

  • Herci hrající zombie nacvičovali pohyby nemrtvých za pomoci cirkusových mimů. Obzvláště obtížné prý bylo nemrkat. (mahler)
  • Medzi artistami, ktorí pomáhali hercom nacvičovať "zombie pohyby", boli aj ľudia z Cirque du Soleil, celosvetovo známej cirkusovej spoločnosti sídliacej v Kanade. (Greenpeacak)
  • Film sa natáčal na letisku Montreal-Mirabal International Airport. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama