Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (194)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se z toho dalo vyždímat mnohem víc. S Monty Pythonama to nemá vlastně nic společného (jen cameo+režii Terryho Jonese a hlasy ostatních). A že psa mluví Robin Williams jsem poznal až z titulků (a že by to mělo souvislost s jeho sebevraždou, to si nemyslím, protože hrál horší role). Simon Pegg, resp. jeho postava, je vlastně úplně hloupá, že tu schopnost používá úplně neschopně. Samozřejmě je to proto, aby se tam děly různé komediálna, což často fakt komediální je a to je dobře. Stejně z toho ale nemám uspokojující pocit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 53 minut. Absolutně nevtipné a asi museli být ti, co dali víc jak dvě hvězdičky, podobně oddaní monty Pythonům a Simonu Peggovi, jako byla posedlá ta učitelka Rayem, kterému stavěla svatyně. Humor jak z první třídy pomocné školy, a o nějaké logice nemluvím (např. proč jednou stačí říct "ať ta holka zapomene, co viděla?", ale podruhé za ní musí běhat, aby jí vysvětlil, že není gay, když by stačilo říct "ať to zapomene, co ten můj blbej čokl říkal?"). Proč se musí vždy hlavní postava chovat jak debil? Jediná zajímavá scéna mi přišla ta na dostizích, kde člověku dojde, že když může mít vše, je to prostě těžká, ale fakt těžká nuda. Za to ta jedna hvězda, jinak neskutečná a táhlá nuda bez nápadu a čehokoliv zajímavého nebo příjemně vtipného. ---- Ok, nakonec jsem to s vypětím všech sil dokoukal, a nic se nezměnilo. Mimochodem, ten fekální humor přebrali Britové od Amíků? Dřív jim to šlo bez něj. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne Pythoňáci, pri ktorých som sa zabavil. Komédia s originálnym a veľmi zábavným nápadom, výborným Peggom a s extra pôvabnou K. Beckinsale. Poviem vám, ešte ani v jednom filme nevyzerala tak očarujúco a neodolateľne krásne. Navyše je tu toľko strelených gagov, že to pripomína guľometnú paľbu tesne pred útokom. Samozrejme, nie každá humorná scénka sa podarila, niečo i nevyšlo, ale na druhú stranu tých niekoľko vydarených vám poriadne vyzvŕta bránicu. Dôležité informácia - keď náhodou dostanete neobmedzenú moc konajte hlavne dobro, majte po ruke psa a hlavne si dávajte pozor na slovnú formuláciu želaní, aby ste sa náhodou neocitli v autobuse, doslova. Inak nás môžu zničiť super inteligentní mimozemšťania. Skvelá, bláznivá a uletená zábava. 75/100 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Pegga jsem čekal asi větší, ujetější, sprostější a víc fucked up komedii. Tohle je taková romantická love story obalená v nápadu “co kdybych měl schopnost měnit cokoliv se mi zachce”, ale na to, o jakou látku se jedná, se zde tvůrci moc nevyřádili a věřím, že se z ní dalo vytěžit daleko více. Na jedno zkouknutí jde i tak o celkem únosnou a fajn odlehčenou podívanou s pár světlými momenty (“ať mám větší penis!… ale ne až takhle!… ale ať je bílej!!), ale dokážu si představit i zábavnější výsledek. (Pod)průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Od Pythonů bych sice čekal trošku víc břitkosti, ale i tak jsem si tuhle komedii o všemocném učiteli užil. Simon Pegg je v rámci žánru jistota, Kate Beckinsale vypadá pořád úžasně a navíc jsem si odnesl ponaučení, že kdyby se mi jednoho dne dostalo podobného daru, musím si dát pozor na formulaci přání. Třeba "chytit autobus" se dá vyložit všelijak. 75% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Terry Jones pripravoval scenár spoločne s Gavinom Scottom, ktorý je uvedený ako autor. Po dokončení mu trvalo 20 rokov, kým film skutočne natočil. (ywo666)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama