Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný film o dvou nejlepších kamarádech, kteří se rozhodnou, že zachrání svého kamaráda. Byl totiž omylem stažen do pekla, k samotnému pánu zla, Satanovi. (wohna)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nemálo dobře stylizovaných nápadů. Ano, je tu věrtel sexistických narážek, vulgarismů a kdo ví čeho ještě, kupodivu mi to ale vadilo jen v době před Peklem - pak už mi to nepřišlo tak blbé, protože prostě Peklo. A navíc to bylo tak kulometné, že většina rychle vypškala. Méně vulgarit přes čáru a ty dobré nápady by se prodaly lépe. --- 2,5* ()

Da_reba 

všechny recenze uživatele

Narazil som nato náhodou na nete a nemal ani šajnu čo to je. No stačilo len pár minút a hneď som bol pred obrazovkou ako prilepený. Animácia síce troška netradičná ale tomuto snímku sadla ako uliata. Slabší príbeh dokonale vyvažuje vtip a meiestami až troška prehnaný humor, V každom prípade super oddychový film, nad ktorým nieje treba premýšlať či hladať hlboké myšlienky ale stačí si ho len užiť. Mohlo by takých snímkov vzniknúť kľudne aj viac, aspoň ja som sa pobavil o polovicu viac ako u niektorých mnohomiliónových blockbusteroch 95% ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem skoro přesně co jsem čekal. Lehce perverzní humor se skvělou animací. I tak mě ale Hell & Back trochu zklamal protože to určitě není film pro děti a tak mohli přeci jen přitvrdit,ale to je jen můj názor. Rozhodně si i tak zaslouží 4* ke kterým pomohla nejen skvělá animace ale i super namluvení postav. 80% ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Animace byla super. Nevšední, nápaditá a poctivá. Příběh nebyla žádná sláva. Humor byl infantilní, ubohý, sprostý. Pokud by se daly spočítat věty, ve kterých nebylo něco nechutného, perverzního a úchylného, tak bychom se možná ani nepřehoupli přes číslo deset. Opravdu mi to legrační nepřišlo a tenhle styl humoru nesnáším. ()

mato331 

všechny recenze uživatele

Animák s ratingom R? To sa veru nevidí každý deň. A aby navyše obsahoval humor, ktorý pobaví a nevyvolá zvracanie? To už jeden začína tušiť nejaký háčik. Ale nie. Žiadny háčik tu nie je. Naozaj sa jedná o perfektne nahláškovanú animovanú komédiu, aká tu ešte nebola. Diabol je skvelý, Orpheus tiež a jeho pieseň o "Morning Wood" je snáď najlepší okamih filmu. Jediné, čo nemusí sadnúť každému, je pomerne netypický štýl animácie. Ten trochu nesadol ani mne a možno aj za to hviezdička dole. Trošku, ale naozaj len trošku, zamrzí aj koniec. Inak ale môžem odporúčať. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V řecké mytologii Orpheus nedokázal zachránit svou lásku Eurydice před Hádesem. Ve filmu má schopnost zachraňovat smrtelníky z pekla. (kellne)

Reklama

Reklama