Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (100)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Nedotažené psychologické drama odehrávající se v krásném a přitom drsném prostředí, které jakožto prostředek je jediné vyždímáno na maximum a film tak dostává i díky napínavějšímu závěru malinký westernový nádech. Scénář však pokulhává, jelikož herci nedostali dostatek prostoru předvést své charaktery, a střih byl kolikrát... no zvláštní. Jakoby se při natáčení nevědělo, co vyprávět. Bradley a Jennifer, ikdyž se jedná, v několika scénách, o jejich nejintimnější počin, už spolu natočily hezčí a lepší filmy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že když zde hrají Bradley Cooper a Jennifer Lawrence, tak to bude určitě dobrý film. Ovšem když je špatný scénář, tak to ani herci nezachrání. Tohle bylo dosti špatné, nějaký příběh tam byl, ale moc nezaujal. Hned v úvodu filmu Pemberton potká Serenu a najednou střih a už jsou manželé. What the fuck? Pak se Serena (Jennifer Lawrence) jako v některých svých ostatní filmech zblázní, začne dělat hysterku a už jde celý film do kopru. Né, že by to bylo přímo Jennifer, já jí mám jako herečku celkem rád, ale občas hraje takové postavy, že jsem na to už alergický, jak tam hysterčí. Snad už si duo Cooper + Lawrence bude vybírat lepší filmy. ()

Reklama

pavcas 

všechny recenze uživatele

Miluju kombinaci Bradleyho a Jennifer, takže moje srdce zaplesalo, že spolu natočili další film. Bohužel ta chemie, co tak fungovala v Terapii láskou, ta uvěřitelnost a opravdovost tady bohužel nefungovala vůbec a při milostnejch scénách měl člověk pocit, že je to samotným hercům trapný. Ono taky předstírat na kameru sex se svým dobrým kamarádem musí bejt fakt síla a možná už to nebude fungovat nikdy, protože se ty dva prostě moc znaj a vy víte že se znaj. Ne že by se Bradley nesnažil, jeho charisma funguje a Jennifer je sexy, oba dva jsou výborný herci, ale prostě ne. Hlavně samotnej příběh byl tak špatně podanej, některý postavy fakt zbytečný a nesympatický, rádoby drama, který ale moc napětí nevyvolává a máte pocit že vás tvůrci nutí, abyste něco cítili, ale vy fakt nechcete. Prostě celý to bylo takový chladný jako ta krásná příroda kolem nich . Abych to zase nestrhala úplně, dalo se na to koukat,ale ten závěr tomu taky moc nepomoh, ani mně to nedojalo. Slabý 3* a to fakt ze starý známosti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier semlel Hollywood, což je veliká škoda. Nemůžu říct, že by byla Serena špatným filmem. Režie je solidní, nasnímaný je film také dobře a herci odvedli slušnou práci, což platí i o Jennifer Lawrence a to je co říct. Jenže chybí tomu emoce, nejde se do hloubky a postavy jsou, na podobně laděné drama, až příliš jednoznačné. Na jedno podívání fajn, ale jméno režisérky slibovalo mnohem víc. 60% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Divácky nepříliš atraktivní film, kterému podkopává nohy především nepovedený scénář, který ani trochu nedokázal vystihnout podstatu knihy. Serena ve filmu je úplně jiná Serena než v knize, navíc je zde postavou spíše vedlejší, což mi vzhledem k tomu, že se film jmenuje Serena, nepřijde úplně v pořádku. Po filmařské stránce zde toho nelze moc vytýkat, pěkná kamera, výprava, kdy si zejména český divák bude užívat záběry na českou krajinu, Bradley Cooper a Jennifer Lawrence jsou výborní, ačkoliv Jennifer docela trpí právě tím, že zejména ve druhé polovině, kdy bychom se konečně měli ponořit do hloubky charakteru Sereny, je odsunuta na druhou kolej. Serena je ve výsledku velmi nezajímavé a nevtahující drama, na které si za pár měsíců nikdo ani nevzpomene. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)

Reklama

Reklama