Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červenec, Montreal, Kanada. Sophie Malaterre, pětadvacetiletá módní ilustrátorka se připravuje na osamělé léto ve městě. Nemá žádné plány, blízké přátele ani přítele… ale pak se dozví o webové stránce switch.com, pomocí které si lidé vyměňují byty. Sophie potřebuje změnu jako sůl a rozhodne se to vyzkoušet. Konec konců, nemá přece co ztratit! Náhoda tomu chtěla a Sophie najde v nabídce krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je absolutně idylický... Jenže další ráno ji čeká kruté probuzení: policie vylomí dveře bytu a nebohá žena se dozví, že sdílí byt s bezhlavou mrtvolou. Není nijak schopná dokázat, že není Bénédicte Serteaux, majitelka bytu. Sophiiny otisky jsou na vražedné zbrani… V Bénédictině pasu je Sophiina fotka. Sophie, zdá se, si nevyměnila jen byt, ale také identitu… (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím být šťastný i bez toho, abych po ránu čučel na Eiffelovo monstrum, takže svůj obstarožní rodinný domek za byteček v Paříži nehodlám vyměnit. Jenže Sophie chtěla přijít na jiné myšlenky a to se jí splnilo. Sice jinak, než si představovala, ale jistou míru zábavy tomu nelze upřít, i když originalitu, překvapení a sex by v tom neodhalil ani inspektor Forgeat. Pro mne to bylo tak na dvě hvězdy, ale jednu vyhaslou hvězdu musím přihodit za bývalého bouřliváka, který však v dresu Manchesteru United dokázal předvádět o něco větší zábavu než ve filmu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

50% - docela napínavá kriminálka. Komedie? V žádném případě. Označení je zcela mimo. Ženská si přes internet www.switch.com vymění s jinou ženou byt, jen na určitou dobu, aby si odpočinula a začala nový život. Po návratu chtěla být jiným člověkem. Vymění si s neznámou klíče, koupí letenku a vyrazí. Jenže vše se zvrtne. V domě je mrtvola a ona je hlavní podezřelá..... nikdo ji nevěří, A Policie? Ta nedělá nic..... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzi tenhle styl umí a i Switch je tou pravou klasickou francouzskou detektivkou,která sice recykluje už kolikrát použitý nápad ukradené identity,ale ve výsledku to vůbec nevadí.Trošku škoda,že hlavní hrdinka se v určitých momentech nechová zrovna logicky,stejně jako škoda,že v závěru tvůrci až zbytečně moc kombinují.Eric Cantona každopádně nezklamal a narozdíl třebas od Nevinné tehle kousek spolehlivě zabaví...65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není tomu zase tak dávno, kdy jsem ve Světu 2012 na Primě viděl reportáž o tom, jak Eric Cantona vlítnul do filmové branže a zkouší se uchytit taky jako herec. V tu chvíli jsem jeho nejnovější film Switch chtěl hrozně vidět, ale neměl jsem pořádně příležitost. Tu mi dalo až HBO, když tento film uvedlo ve svém programu. Na film jsem se v tu chvíli šíleně těšil. Ve výsledku nepřevládá ani zklamání, ani radost z dobrého filmu. Switch je prostě průměr. Do toho ale určitě není akční film, spíše klasická francouzská kriminálka. Má plno dobrých scén, ale i nudných momentů. Má dobré postavy a Eric Cantona se mně ve filmu vcelku i líbil. To je ale asi tak vše. Ten závěr nemusel být tak uspěchaný. Tam to vzali fakt hopem. To snad i ten hopík když se odráží od země je pomalejší než závěr tohodle filmu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl dobrý mišmaš. Takový Kulový blesk mixnutý The Net. Vnadnou Karin znám jako letušku ze seriálu Pan Am. Tam se mi líbila více jako brunetka. Příběh začne velmi zajímavě a rychle vás strhne. Jenže od půlky to začně být těžce překombinované. Jakmile došlo na rozuzlení, že dcera je vlastně snacha sestry vnuka neteře... málem jsem omdlel. Druhou dardou byla pro mně matka Sophie. Já vím, že Kanada je země losů, medvědů a vůbec divé zvěře, ale žy každá babča vozila v kufru v dece zabalenou pumpovací brokárnu...to se mi fakt nechce věřit. Navíc policie postupně (samozřejmě ke konci nejvíce) začala přiznávat, že při zatčení si nevšimla toho a tamtoho případně že přehlédla to či ono... V závěru vám sice všechno do sebe pěkně zaklapne, ale z toho rozuzlení zůstanete otrávení. Je to škoda, pár honiček po městě bylo točeno velmi svižně . Cantona běhat nezapomněl a je to znát :-). Jinak mi tu velmi sedl! Bohužel scénář byl takový jaký byl... Dávám 3 vpichy sedativa, ale je to jen tak tak. * * * ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama