Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pohodová a úsměvná vztahovka, která se sice dotýká závažných témat, ale spíš jen letmo a nenutí diváka nějak hluboko zabředávat do osobních problémů jednotlivých postav. Jasně, v posledních 20ti minutá přijde citově vydírající nálož, ale měl jsem pocit, že do celkového konceptu nějak patřila a nemohlo tomu vlastně ani být jinak. Konec byl v pravdě americký, ale i ten mi nakonec nevadil. Osazenstvo bylo perfektní a ačkoliv jsem na film narazil zejména díky Jennifer Connelly, tak se mi překvapivě líbili víc Greg Kinnear a Lily Collins. Ničím neurážející příjemná jednohubka. 75% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Představ si: teploměr ukazující "příjemných" mínus patnáct, šero, kam oko dohlédne, fouká ostrý, mrazivý vítr, mráz štípe do tváří. Představ si: vylidněné ulice, kdo nikam nemusí a má rozum, je zalezlý doma a hřeje se před radiátorem, taky bys byl a taky by ses hřál, nemuset - dejme tomu - do banky. Vyřízeno. Šineš si to ulicí, spěcháš, leč k domovu to máš stále víc než daleko. Bez posilnění tu cestu nezvládneš, musíš si odpočinout. Blížíš se k turisty vyhledávané hospůdce, zbývá necelých sto padesát metrů. Neskutečná kosa! Zima jak v psírně! Počítáš kroky! Konečně na místě! Bereš za kliku, za druhou a vplouváš do lokálu. Zasedáš nejbližší volné místo, shazuješ svrchník, odmotáváš šálu a poroučíš si šálek čaje. Číšník se vrací. Prosím, zde, nechte si chutnat! Uchopuješ hrnek. Pálí to! Je to horké! Přesto si však lokneš, nutně se potřebuješ zahřát. První doušek, opařil sis jazyk. Rozhodneš se být trpělivý, protože trpělivost růže přináší. Po chvíli piješ naplno a ... je to vrchol dne! ___ Stuck in Love je mně právě takovým šálkem čaje v mrazivém dni - skrz to, že manželka opustila manžela, dcera se bojí zamilovat a syn se zamiluje do drogově závislé, není uchopení jednoduše a prostě radostné ("pálí to"), přesto si po končení jasně uvědomuji, že to bylo příjemné sledovat a že mně toho bylo potřeba. ___ Stejně pozitivní zážitek jsem ve výzvách očekával od Lásky čas Richarda Curtise. 80% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bez jakéhokoliv očekávání jsem si pustil tento film a v podstatě od první do poslední minuty mě bavil natolik, že jsem zrak od obrazovky neodvrátil. Děj je založen na lásce, servíruje jedno klišé vedle druhého, kupí je na sebe, ale vůbec mi to nevadilo, protože to stále bylo tak nějak ze života. V podstatě do každé mužské postavy jsem se dokázal na chvíli vžít, každá ženská postava mi někoho připomněla a díky skvělým hereckým výkonům a výbornému obsazení, jsem se dokonale bavil. Snímek není prostý emocím (na mě osobně působil lehce depresivně) a vynikající soundtrack dotváří výsledný 5* dojem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Spisovatele tvoří jeho zkušenosti. Potřebuješ je." Získávání životních zkušeností tvůrců mě hodně bavilo. Zejména s dcerkou Samanthou bych si při jejích rafinovaných metodách svádění tupců určitě rozuměl. Tady se ovšem nejen sexovalo, ale i mudrovalo. A v tu chvíli jsem byl v úzkých. Stál jsem totiž před otázkou, jestli jsem beznadějnej romantik nebo realista. Nakonec je odpověď snadná: Nevím ... a jsem si tím naprosto jistej. Na druhou stranu vím, že mi se Spisovateli bylo celkem fajn, i když příliš nerozumím tomu, jak moc se užívání drog stalo přirozenou součástí jejich životů. Na to jsem asi moc starej ... tedy konzervativní. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ľahučká, vzťahová romantická drámička s výsledným pozitívnym dojmom. Ono celkovo netreba nad filmom veľa premýšľať, stačí ho nechať voľne plynúť a relaxovať, príjemný pocit sa už dostaví. Pri niektorých scénkach sa však nemôžem ubrániť dojmu istej prvoplánovosti a typických, amerických konzumných prvkov. Najlepšie je to vidno pri konci, kde približne posledná polhodinka je už iba lacná citová vydieračka. Za herecké osadenstvo, dobrú hudbu a výsledný pozitívny dojem však pridávam hviezdu navrch. 70/100 ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno