Reklama

Reklama

Ledové ostří

Trailer

Obsahy(1)

Doug Dorsey byl nadějí a hvězdou amerického hokeje. Vážné zranění oka ho však připravilo o kariéru, slávu i naději na olympijské zlato. Bohatá Kate Moseleyová patří ke špičce amerického krasobruslení, kterému se věnuje odmalička. Pád během rozhodující finálové jízdy ji však připravil o olympijskou medaili i partnera. Když její trenér Anton Pamchenko při hledání nového partnera pro následující mistrovství dojde na konec seznamu, protože žádný z volných krasobruslařů nebyl pro Kate dost dobrý, rozhodne se k riskantnímu kroku a dá ji dohromady s Dougem. Zpočátku se zdá, že se pokouší o zázrak. Pro hokejistu není krasobruslení opravdovým sportem, a navíc vydržet se samolibou Kate, odmalička vychovávanou v přepychu a přesvědčení, že je ta nejlepší, se zdá téměř nemožné. Pro Kate je zase nemyslitelná představa, že by měla vytvořit dvojici s nevzdělaným venkovským buranem. Protože je to však pro oba poslední šance, za neustálých hádek se neochotně pod Antonovým vedením pustí do přípravy. Doug musí bruslit odlišným způsobem a Kate se zase musí smířit s tím, že narazila na někoho, koho nedokáže ovládat. Z neustálých roztržek a uštěpačných poznámek se pomalu vynořuje nejen souhra na ledě, ale také přátelství, které nenápadně přerůstá v cit mnohem hlubší, než je pouhá společná touha po vítězství. Blíží se mistrovství USA v krasobruslení, a s ním nominace na další olympiádu. Bude to pro Douga a Kate křest ohněm a současně poslední naděje k cestě za vysněnou medailí… (TV Nova)

(více)

Diskuze

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

I po letech mám tenhle film stále v oblibě, ovšem trochu mě zarazil ten nový dabing v televizi.

cwapik

cwapik (hodnocení, recenze)

mam pro tenhle film slabost a ani nevim proc, dokonce ani nevyhodim whsku na ktery ho mam(aniz bych me prehravac) je to sice romantarna ale pro me je to spis hodne dobra sportovni komedie

Strumpadlo

Strumpadlo (hodnocení, recenze)

v sfere romantickych filmov moja srdcovka..ako byvalemu hokejistovi sa mi pacil aj vykresleny profil Douga Dorseyho,..a suhlasim uplne s HelenouT

Káčule

Káčule (hodnocení, recenze)

Souhlasím že film je vtipný ale nikoliv nejlepší,je spousta daleko lepších romantických filmů. Je fakt že jeho velké plus je že není přeslazení.

 (hodnocení, recenze)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Je to sice taková pohádka, ale krásná a navíc zábavná.

HelenaT

HelenaT (hodnocení, recenze)

Nejlepší romantický film, jaký jsem kdy viděla. Po všech stránkách. Má úžasně vtipné dialogy, odehrává se v zajímavém prostředí, oba hlavní protagonisté jsou k sežrání. Viděla jsem ho už asi milionkrát :)

Reklama

Reklama