Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 1

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jima Mickleho po Stake Land považuju za jednu z nejvýraznějších nadějí amerického nezávislého hororu, ale tímto mdlým kanibalským dramatem teda poměrně silně zklamal. Jasně, je to lepší než mexický originál, ale v tomto případě stačilo nebýt naprostou sračkou, takže laťka byla proklatě nízko. Řemeslo Mickle ovládá, to už je odzkoušeno. We Are What We Are zklamává jinde - jeho svět a především postavy nepůsobí vůbec živě, nevyvolaly ve mně ani náznaky zájmu o ně. A to je překvapivé, protože zrovna zájmem o postavy si mě získala (taktéž pomaloučká) Stake Land. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Úvodných 60 minút stopáže som sa neskutočne nudil a bol som rozdhonutý zakopať film o tejto podarenej mäsožravej rodinke pod čiernu zem s pridelením maximálne jednej placky. Chvalabohu to však zachránila posledná polhodina, kde sa čo tu udialo, atmosféra gradovala a nebola tu núdza ani o napínavé a akčné momenty. Najviac sa mi paradoxne páčila dejová linka točiaca sa okolo pátrania miestneho patológa po jeho nezvestnej dcére. Môžete tri krát hádať, kde ju "našiel". Mučenie, týranie, vraždy či nejaké extra gore tu nečakajte. V tomto filme ide zväčša o navodenie depresívnej atmosféry, ktorá je podarene podčiarknutá pochmúrnym, upršaným počasím a prostredím veľkého, starého, vidieckého domu na okraji mesta. Veľmi zaujímavá a priznám sa, že nečakaná bola hlavné posledná scéna na kuchynskom stole. No deti sa proste nezaprú, jablko nepadá ďaleko od stromu. Inak sa nejadná o nejak výrazný počin... Šedý priemer, ktorý časom zapadne prachom. 55 %! ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Tieto filmy ma raz zabijú. Skvelo natočené nudné nič. Keď človek pozerá 80 minút horor a nedeje sa tam absolútne nič, tak to bude niečo zlé. Herci nie sú zlé napísaní, ale neveril som im ani slovo. Toto keď sa stane filmu, tak viac než priemer nemožem dať. Originál ma absolutne neláka a keď odrátam, že je to o mnoho horšie, tak to sa ani netrúfam pozrieť trailer. Hold posledná kanibalská scénka potešila. To je asi všetko. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Umírněný horůrek o jedné navenek obyčejné rodině, kterou však tíží strašlivé tajemství. Hodně pozvolné malování atmosféry v první polovině, kdy jsme se jen z náznaků mohli dohadovat, co Parkerovi vlastně skrývají, bohužel značně uspávalo; až pak se dostalo na pár chuťovek, úvahy o 4. hvězdě ale vzaly za své v úplném závěru, "šokujícně" popírajícím dosavadní chování obou dcerušek. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Hodně odporný film, teď už jde o to, jestli jste "gurmán", nebo ne. Já se mezi tyto gurmány rozhodně neřadím, a tak jsem pár scén sledoval se sklíčeným výrazem na tváři. Nicméně bych to nebral za až tak negativní charakteristiku. Rozhodně to není hororové béčko, které bych po pár dnech zapomněl. Až na ty kanibaly, jsem se vcelku bavil. 55%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)
  • V 83. minúte, keď otec číta v Andersovom (Wyatt Russell) mobile SMS od doktora (Michael Parks), nečíta žiadnu SMS, ale dopredu napísanú poznámku v pripomienkovači. Zároveň si je možné všimnúť, že telefón je bez signálu. (gfrusvk)

Reklama

Reklama