Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 1

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Totální kanibalistický brutál! Musím uznat, že mě to vážně dostalo do pozice, kdy mi bylo až špatně, což mě nebylo ještě z žádného filmu. Tady je to ztvárněno opravdu bez cenzury a s detaily všeho. Dvě nevinné blondýnky mě naprosto překvapily a uchvátily. Navíc, tak klidná a příjemná hudba je opravdu povrchní vůči celému děj. Nevím, co víc dodat. Asi téměř nejlepší kanibalistický snímek ever. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Téma, niečo medzi Kynodontas a Woman, ale nuda. Teda pre mňa. Objektívne by si to možno zaslúžilo viac, keby som sa aspoň chvíľami nenudil, dal by som aj štvrtú hviezdu. Lenže to tempo je miestami vážne na úrovni slimáka s obrnou, navyše som čakal niečo trochu iné a to čo mala byť pointa, bolo vyzradené snáď v každom jednom komentári, odkedy film vyšiel. Škoda. Ale finále to má chutné ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ riadne nadhodnotené, netuším prečo a čím si to tento film zaslúžil. Nepodarená variácia na nepodarený originál, ktorý je u mňa na približne rovnakej úrovni. Čakal som, že sa vychytajú muchy originálu, ale ani nie. Čo z toho, že je to pekne nakrútené a so slušnými hereckými výkonmi, keď je to celé tak neskutočne zdĺhavé a nudné. Pre mňa skôr rodinná dráma, v ktorej sa niečo zaujímavé začne diať až tesne pred koncom. Nad 30% by som tomu nedal, ani keby mi zaplatili. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle komentář může obsahovat spoiler. Tenhle film mi doporučil můj soused. Moc jsem si od něho nesliboval, protože náš filmovej vkus se někdy diametrálně liší. Musím ale uznat, že lehký napětí šlo cítit hned od úvodních titulků a to i přesto, že jsem zhruba věděl o co ve filmu půjde. Dokud snímek mlžil, bylo všechno OK. Jakmile ale vyložil karty na stůl, všechno opadlo. Psychologický drama končí a nastává poslední žranice kde se pojídá přímo papínek. Vzhledem k předchozímu dění se mi sem to chování dcerušek vůbec nehodilo. To co mělo nejspíš šokovat a pobuřovat působí směšně nebo jako by tahle scéna byla vystřižená z jinýho filmu. Příběh filmu je prostej, hudební stránka zdařilá, kamera a herci dostačující. Za mě je to slabší průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obrovská ztráta času ! Celá premise je sice zajímavá,ale největším problémem filmu je Tempo! Pomalý, nudný až uspávající film, kde se 80 minut neděje nic, fakt nic! Působí to jako Rodinné drama bez špetky hororu,thrilleru chybí zde veškeré ingredience a bohužel to nefunguje. Závěrečných 15 minut je však řemeslně solidně zvládnuto,ale pro mě poněkud nedostačující. Slabota 45% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V 83. minúte, keď otec číta v Andersovom (Wyatt Russell) mobile SMS od doktora (Michael Parks), nečíta žiadnu SMS, ale dopredu napísanú poznámku v pripomienkovači. Zároveň si je možné všimnúť, že telefón je bez signálu. (gfrusvk)
  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)

Reklama

Reklama