Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (164)

dom156 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl utrápený a já začal nadávat proč jsem si tenhle výtvor pustil. Poté se děj zahodil svojí ospalost a mírně se rozjel, za což jsem byl velmi vděčný. I přes mírné zlepšení, si filmaři mohli odpustit některé zbytečné dialogy a scény. Celému filmu by slušela kratší stopáž. Také herecké obsazení není úplně nejvhodnější, přišlo mi, že se v tom plácaj jak ryba v zahýnku. Můj celkový dojem byl spíše rozpačitý a lehce nedoporučuji. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná komedie na téma, jak se nějaká nesourodá dvojice vydá na cestu přes USA. U pár scének jsem se docela zasmál, ale ke konci se začíná tradičně moralizovat. Jasona Batemana mám rád a opět mě pobavil, ale nejvíc ze všech se mi asi líbil Robert Patrick ve vedlejší roli jako lovec odměn. Kdyby ve filmu nehrála Melissa McCarthy, možná bych hodnotil i líp. Ta mi totiž docela lezla na nervy. ()

Reklama

TEKAS 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem se hodně nasmála. Pak to šlo trochu dolů a občas se něco trochu vleklo a nemohlo to dopadnou jinak než dobře, to bylo jasné už na začátku, ale šla jsem na to, abych se uvolnila od tlaku státnic a pobavila se a tento cíl jsem naplnila na 120%, mohu tedy zhodnotit svou výpravu jako úspěšnou. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie až také nápadité ako by som čakal. Dokonca sa dá povedať, že sa jedná o veľmi tuctovú a nezaujímavú komédiu. Kameňom úrazu je samozrejme scenár, ktorý načrtne zápletku a potom sa venujem úplne inému druhu vecí, než zápletka naznačovala. To, že sa postavy stretnú a vytvorí sa s nimi puto je vec, ktorú máloktorá komédia dokáže znázorniť bez všemožných klišé, ktoré tu bohužiaľ sú. Krimi línia je na smiech a nefunkčná a tak jediné čo stojí za pozornosť je ako obvykle sympoš Jason Bateman a jeho dve dcérky, ktoré sú skutočne rozkošné. Poslednú scénu ignorujem a na celý film zabudnem v priebehu niekoľkých minút. Veľká škoda, pretože Horrible bosses od Gordona považujem za jednu z najlepších komédií aké som videl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon, který se nejvíce představil nebývale úspěšnou komedií (pro mě spíše průměr) "Šéfové na zabití" se pokouší na úspěch navázat, průměrnou a nepříliš vtipnou komedií, o obtloustlé zlodějce a podvodnici, kterou vypátrá jedna z jejích "obětí", aby nakonec spojili síly při útěku před rozzuřenými gangstery. Po všech stránkách x krát omletý příběh o spojení dvou rozdílných protivníků, které nabízí méně zábavy, než by se mohlo zdát. McCarthy po chvilce otravná, Bateman, mdlejší než kdy předtím. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama