Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to také zlé, ako sa na základe komentov a hodnotení dalo tušiť. Dejová linka je mdlá, uspávajúca, žiadna atmosféra, žiadne napätie. Našla sa tu len jedna scénka, ktorá zaváňala aspoň hororovým priemerom, a to je na celý film hrozne málo. Navyše koniec, aspoň podľa môjho názoru, skĺzol do typického, žánrového klišé, čo ma znechutilo ešte viac. Nedokážem si predstaviť, že by som na toto išiel do kina, ťažká pohroma. 30/100 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na to s přáteli a podle vyprávění jsem se na to vážně těšila. Ale nakonec jsem byla zklamaná. Lekla jsem se jen jednou a to ne díky filmy, ale díky kamarádovi, který mě vylekal. U filmu jsem se nebála a ani jednou nelekla, což je dle mému vztahu k hororům docela divné. Jinak jsem se nudila. Zápletka je možná trochu zajímavá, ale ne originální. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dievča sa po autonehode, ktorá ju na čas posadí na vozíček, vracia do rodného domu k buranskému fotríkovi. Okrem neho tu na ňu však čakajú aj tajomstvá minulosti, ktoré jej nedovolia len tak spávať. Patetická vykrádačka a komerčná duchárska trápnosť, bez invencie poskladaná z množstva vyselektovaných hororových motívov, ktoré predtým úspešne fungovali v iných hororoch. Vypísať tu od koľkých filmov si to požičiava / kopíruje / vykráda, by malo pomaly dĺžku ďalšieho komentára. Mne neoriginalita nevadí, keď sa s tým vie aspoň trochu pracovať, no tu je to iba bez rozmyslu, až iritujúco pomiešané, takže som rád, že som takúto kravinu nevidel v kine a aj tie slabé 2* sú len za fajn spracovanie a niekoľko obstojných duchárskych úkazov. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Horor bez hlavy a päty s absolútne nesympatickou hrdinkou. Nerozumel som spúšťaču toho všetkého, ani jej iracionálne konania. V dome ostať za každú cenu, aj keď je tam zopár slušne napínavých scén, to už dnešného diváka nepresvedčí. A čím sa to viac snažia tvorcovia zauzliť a prekvapiť nečakanou pointou, tým viac sú nechcene smiešnejší. Akoby každú stránku napísal iný tvorca nezávisle od toho druhého. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nedlouhá nuda s poměrně nepěknou dívkou v hlavní roli, kupou nesympaťáků v rolích vedlejších a tuze směšným příběhem. Film obsahuje maximálně dva náznaky hororovosti. Jinak se těžce soustředí na zcela nezáživný děj, který začne dávat smysl až těsně před koncem. Leknout se po celou stopáž není čeho a za zmíněnou stojí pouze vanová scénka. Sečteno, podtrženo! Těžká nuda, kterou pokud neuvidíte, tak vůbec o nic nepřijdete a váš život bude moci plynout jako doposud. Jako horor film absolutně nefinguje a jako film také moc ne. Zhruba hvězdičková záležitost. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Jessie (Sarah Snook) a Preston (Mark Webber) jedou na lodi přes zátoku, můžeme na lodi vidět NC. To znamená, že loď je z vod Severní Karolíny. (Johnny.ARN)
  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (rafix)

Reklama

Reklama