Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (566)

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Co to mělo znamenat? Jak mohl být tenhle absolutně zbytečný a nudný film v červených číslech? To jsem zase šlápl vedle s výběrem v žánru komedie. Jediné co je na tomhle filmu dobré je herecké obsazení. Bohužel. Protože tohle jsou opravdu strašně nevděčné role pro zúčástněnou hlavní čtveřici. Možná si to natáčení užili, ale já těch 104 minut trvající nudu opravdu ne. 4/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pozitivně laděný snímeček, který je bohužel těžce o ničem. Nemůžu si pomoct, ale potenciál, který se nad snímkem vznášel kamsi uletěl. Film drží nad vodou asi 4 až 5 postarších hvězdiček. Rád bych ohodnotil zápletku, ale nebylo mi to umožněno. Zápletku tu poněkud chybí. Ale možná je vše zapříčiněno mým mládím. Kdybych se opíral o hůlčičku a nástup do MHD by mi trval déle než minutku, tak bych snímek vnímal třeba úplně jinak. O nějaké slibované pařbě tu nemůže být řeč. Jestli za celý snímek frajeři vyklopí každý 3 skleničky alkoholu, tak přeháním. Více než o komedii se jedná o snímeček o síle přátelství. Špatné to nebylo, ale bohužel jsem čekal něco hodně jiného. Lepší 2*. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle herecký kluky ráda a tak budu mhouřit oči, kde dá, protože jinak s jejich filmovými nemocemi by to podle mě zvládly horko těžko tak půl dne. Ale budiž, tady to parádně rozbalili a já jim fandila. proložené sice známými frky, ale já se jim smála a zkrátka byla to odreagovačka, kde na ději nějak extra nezáleží. A takové apartmá, jako dostala tahle čtyřka, bych brala taky, to bylo pošušňáníčko :-) Takže měj se, směj se, je životní krédo, které má svojí váhu v každém věku a faktem je, že v hlavě je nám stále dvacet, jen to tělo s tím nějak nekoresponduje. Jo, chápu trojky, ale mně to sedlo i když až taková komedie to místy nebyla....... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Filmu se přezdívá Hangover s důchodci. Není to však úplně tak. Nejedná se totiž o crazy komedii, ale o nesmírně odlehčenou zábavu s hereckými legendami v hlavních rolích. Brooklynskou čtyřku tvoří Douglas, De Niro, Freeman a Kline. Přiznám se, že mi bylo neskutečně líto, že Klinovu roli tenkrát nepřijmul Jack Nicholson, který by se tak natrvalo rozloučil s hereckou kariérou. Taky jsem uvažoval, že by se mi tam možná více hodil třeba Anthony Hopkins nebo Al Pacino, ale to už moc spekuluji. Kevin Kline ho celkem spolehlivě nahradil, a i když jsem ho předtím neznal a neviděl ho v žádném jiném filmu, celkem mi sem sedl. Z uměleckého hlediska se nejedná o žádné terno, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a atmosféru Las Vegas jsem si celkem také užíval. Mohlo to být horší...65% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se mi něco takového bude líbit. Přeci jen mám před sebou o trošku více let než Brooklynská čtyřka (alespoň doufám, kurva!), takže nejsem úplně cílovka, jenže tak nadupaná sestava by utáhla sebevětší šmíru. Pohled na vetché staříky, kterým ještě před pár lety klečel u kolen celý Hollywood, a kteří tady teď vzpomínají na mládí a s lehkým sentimentem pozorují moderní svět kolem, na mě zapůsobil. Tady se podle mě také nachází hlavní důvod mnoha nízkých hodnocení, za kterými stojí fakt, že při pohledu na tyto legendy některým divákům nenaskočí jejich zlatá éra, ale jsou to pro ně pouze ti "známí herci ze starých filmů", které už generace odkojená Efronem a Tatumem samozřejmě nevyhledává. Navíc mě ještě pobavily místní vzdechy nad neumětelstvím Turteltauba a také nad tím, že pořád ještě točí. Ano, není to žádný režisérský génius, ale pro ty pomalejší, kteří to nepobrali z jeho jména, tady mám překvapivou pointu. Je to žid a ti si mohou v Hollywoodu dělat, co chtějí. Pro ty úplně nejpomalejší: mají hrozně moc peněz, takže je stejně nikdo nezastaví. PS: Závěr textu by byl xenofobní pouze v případě, že bych napsal slovo žid s velkým ž, jako to psali nacisti. PPS: Máte pravdu, je to xenofobní jako prase. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Klinova role byla původně nabídnuta další herecké legendě Jacku Nicholsonovi. Ten však dal přednost hereckému důchodu a k účinkování se nenechal přemluvit. (Spiker01)

Reklama

Reklama