Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou bratrů, které rozdělila jedna žena. Špičkový neurochirurg utápějící se v bludném kruhu operací, alkoholu a milostných avantýr a jeho horkokrevný bratr, který se vrátil z české mise v Afghánistánu, vychovává dvě dcery, ale prohrává svůj boj s dluhy a návratem k normálnímu životu. A všechno to řídí jejich matka. Jejich osudy se prolínají s dalšími postavami kolegů, spolubojovníků, kamarádů, všichni však mají něco společného. Každý se totiž někdy zachová jako všivák... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (330)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle myslí někdo vážně? Pokud humor, tak nechtěný, pokud snaha o americké filmy typu Bratři, Crash apod., tak neuvěřitelně špatný. A ten závěr, kdy se všechny ty sexuální orgie, obrovské náhody a králík, potkají, to je moc i na mě. Po dlouhých letech odpad, který si to zaslouží. PS: Mádl je český Rainman, snad jediné pozitivum filmu, kromě odhalených těl a náruživé dvojice Voříšková/Vilhelmová. PPS: nejzábavnější česká filmová "trojka" ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ze začátku ty střihy byly šílený, absolutně nešlo rozpoznat, co se kde děje. Nějakým způsobem z toho dokázali vybruslit takovým stylem, aby to smysl dalo. Scénáristicky to nemělo špatnou myšlenku, ale něco takovýho na český poměry, jako nic moc. Na druhou stranu ta akční stránka se vyzdvihnout musí. Jinak ty role Mádla s Hádkem, ty tam byly zbytečně navíc, Mádl obzvlášť, ten musí mít úplně jiný využití. Snaha vydat se jiným směrem fajn, ale stejně by jsme se měli držet něčeho modernějšího, přitažlivějšího a prostě toho klasickýho českýho humoru. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Tentokrát byla zřejmě chyba, že jsem neměl ani tušení o čem bude film pojednávat. Že jsem nečetl ani stručný obsah. A tak jsem na dobrou polovinu filmu (spolu s dalšími, co film v tv sledovali se mnou) měl nejasno v tomto propleteném příběhu a jen se dohadoval, kdo je kdo a co se vlastně v té minulosti odehrálo a způsobilo rodinné rozkoly. Herecké obsazení opravdu hvězdné a pochvalné. Mohlo to být velice dobré drama o lidské zoufalosti. Některé scénáristické nápady a jednání postav mi však přišly zoufale absurdní (krom nejasného angažování slabomyslné postavy ztvárněné Mádlem asi nejvíc ono "finále se zbraní"). ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Děsila jsem se, co to bude za blbost, poté, co jsem viděla hodnocení, ale musím říct, že mě film mile překvapil. Na český film velice originální, čímž mě české filmy tento rok jen těší. Ač samozřejmě množství ,,hrůz,, bylo lehce absurdní, tak to celkově vnímám jako citlivý příběh. Navíc miluju skládačky a nenudila jsem se. 70% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Roman Kašparovský přichází konečně se svým celovečerním debutem, který více než cokoliv jiného, budí rozpaky. Parádně natočená podívaná, která svým vizuálem strčí do kapsy většinu tuzemské produkce, je ovšem taky neskutečně špatně napsaným příběhem plným karikatur a nelogičností, které výsledný dojem z filmu sráží na hranici průměru. Nicméně alespoň ta snaha se cení. [45%] ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Film vznikl pod záštitou tehdejšího ministra obrany Alexandra Vondry. Ve filmu pak účinkuje také skutečná česká armáda. [Zdroj: deník Metro] (Freshoun)
  • Ve scéně, kdy mladý Ricky vyzvedává mladého Mickyho na nádraží, lze v pozadí spatřit vagón v aktuálním barevném řešení ČD, přestože se scéna odehrává v 80. letech. (Šéfik)
  • Nikol Moravcová, která ve filmu hraje zdravotní sestru, se kvůli roli nechala obarvit na zrzavou. (R´Hell)

Reklama

Reklama