Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film o prvním citovém okouzlení… Šestnáctiletá studentka Bětka (V. Jeníková) se zamilovala. To, že jí něžný cit poněkud kazí studijní výsledky, se šestnáctiletým dívkám stává. Ale v případě Bětky je tu ještě jeden problém, objekt její lásky (M. Vašinka) je totiž ženatý a navíc ve vztazích k dívkám a ženám velmi přelétavý. Bětka to dlouho neví, nebo přesněji vědět nechce. Ale pak se stane něco, co Bětku doslova zaskočí… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavě o zajímavých věcech. 1)  Jediné, co stojí za zmínku, je tehdy půvabný 22letý Tomáš Juřička (spolužák Otmar, který by s Bětkou rád chodil) v jinak bezkrevném příběhu (inu, Stanislav Rudolf). 28letému jindy přitažlivému Marceli Vašinkovi (řidič ČSAD a Bětčin milenec) knír ani autobusácká uniforma neslušely._____ 2)  Tím jsem vyčerpal, co k filmu říci. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vždy aktuálne téma. V televíznom spracovaní, v podaní ČST, to nieje rozhodne katastrofa. Tu sa film naozaj zameriava skôr na príbeh, ako na nejakú rozšafnosť. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Autobusák Marcela Vašinky s parádním knírkem láme srdce mladým holkám, pár hledá nové bydlení bez protekce a proti vůli maminky. K tomu nahlédneme i do domácnosti kutila a kuchaře amatéra, v podání Petra Nárožného. Taková socialistická skoro idylka, občas drama. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, snímeček pro ty mladší. I když starší si tu také něco najde. Není to nikterak zábavné, ke konci drobátko rozhárané, ovšem úplně pod psa to není. Jen podprůměrné. A těch dvacet ze čtyřiceti, které dávám, je polovina Veronice Jeníkové. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

četla jsem i knížku,která se mi možná líbila víc...škoda, že tenhle film nezařadili do vysílání....nějak si matně vybavuju,že jednu ze spolužaček hrála Martina Hudečková,role studentky ,která se v knížce jmenuje Tuháčková,a má potrhlého otce, překryla problémy její spolužačky,co se tahala s ženatým autobusákem (Marcel Vašinka), který byl spolužákem jejího staršího bratra. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Rudolf, ten tehdejším mladým, a holkám zvláště, rozuměl. Dnes už klasické téma, mnohokrát omleté, ale tady bylo víceméně původní. Hajzlík Vašek (signifikantní Vašinka), půvabně zahraná naivka od mladičké Jeníkové... Fajne. ()

Reklama

Reklama