Reklama

Reklama

Lakomec

  • Francie L'Avare (více)
Trailer

Obsahy(1)

Slavný příběh o chorobné závislosti na penězích, natočený podle Moliérovy divadelní hry, s nejoblíbenějším francouzským komikem v hlavní roli. Starý Harpagon (Louis de Funès) je chamtivý, lakomý a bezcitný. Okrádá služebnictvo a omezuje své děti. Kleantovi vybral bohatou vdovu a Elišce namlouvá starce Anselma. Sám si myslí na krásnou a mladou Marianu. Jednoho dne se mu ale z pokladnice ztratí 30 tisíc dukátů... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Příšerný Krampoluv dabing !! Ukecany, nudný, Moliéruv humor si nesedne s Funesovym. Kvůli Funesove snaze 1 hvězda, jinak odpad. Proč? Už jsem těch Lakomci viděl hafo, tento byl nejslabší.

Henk123

Henk123 (hodnocení, recenze)

Zdravím, jak už zde bylo zmiňováno, lze si tímto filmem, alespoň z části, zkrátít čtení Moliera ? Dá se to Lakomcem s Funésem nahradit ?

f1l1p

f1l1p (hodnocení, recenze)

Ahoj chci se zeptat shoduje se to s knižkou ?? Potřeboval bych trošku ošulit čtenářský deník

Příspěvek byl smazán administrátorem.

_aandyy_

_aandyy_ (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale herec, který hrál Cleanta (myslím, že Frank David, který tady v databázi ani není) mi hrozně připomíná Heatha Ledgera.. Skoro jak dvojčata..

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Dobré zpracování, standardní Louis de Funes. Jenom škoda, že ho nedaboval F. Filipovský. Nicméně, samotnému filmu se nedá nic vytknout.

Reklama

Reklama