Reklama

Reklama

Fantomas kontra Scotland Yard

  • Česko Fantomas kontra Interpol (více)
Trailer

Obsahy(1)

Fantomas vymyslel další pekelný kousek: nejbohatším lidem světa dá na vybranou - buď život, nebo tzv. daň z práva na život. Všichni ohrožení boháči se sejdou ve Skotsku, v přepychovém zámku lorda MacRashleye. Nechybí ani novinář Fandor, jeho snoubenka Helena a komisař Juve se svým pomocníkem. Nikdo však netuší, že na zámku je i Fantomas, který díky svému přestrojení a umění ve zhotovování dokonalých masek se stane dokonce samotným lorde Rashleyem. Snaží se získat diamanty v ceně miliónu dolarů, ale v patách má Fandora s Helenou a komisaře Juvea s celou jeho suitou. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (312)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Opět výborné pokračování, které je stejně výborné jako předchozí dva díly! Louis de Funés je opět králem filmu a Fantomas je geniální. Opět jsou tu vtipné scény a super scény! Změna prostředí je velmi dobrá a prostředí anglického venkova je úžasné. I ten Skotský hrad je bezva! Závěr filmu je taky výborný, to jsem se dost smál. Prostě parádní film! 5 hvězd. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Opět uplynul rok od předešlého dílu a opět tu je komisař Juve, který se stále chce dostat Fantomasovi ,,na kobylku,,. Tentokrát nás příběh zavede do ,,strašidelného,, domu v samotném Skotsku, kde se Fantomas připravuje na velkou loupež drahokamů. Vysoko nastavená laťka humoru z předchozích dílů i tentokrát není pro film fatální a ,,Fantomas kontra Scotland Yard,, nás opět vybízí k nenucenýmu smíchu. ()

Reklama

janek85 

všechny recenze uživatele

Tady tohle je podlě mě nejdokonalejší Fantomas. Tady v tomto díle mi přišli herci jako vyspělejší a uměli to kvalitně zahrát. Hudba, ta byla u mě skoro na prvním místě, co se týče hodnocení, protože byla skoro dokonalá, hlavně při scéně, jak honili lišku. Efekty, ty byly dobré, hlavně na hradě. Atmosféra mi přišla hodně bojovná, až tajemná. Celkový dojem:Kvalitní, dokonalé, prostě skvělé.96%Přístupnost:Přístupné ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Zo vsetkych troch Fantomasov bola jednotka jednoznacne najlepsia, ale tato tretia cast bola dokonca o trosicku slabsia, nez dvojka, ale nechcem tento film zatracovat, lebo aj na tejto casti som sa dobre pobavil. Najviac sa mi ratala obesena mrtvola v izbe, ktora nasledne mizla a tym padom Funesove vlastne podozrenia o halucinaciach :-) Ale aj napriek tomu, skoncilo to tak, ze mohla byt aj stvorka. Dodnes nechapem, preco sa tvorcovia k tejto serii nikdy nevratili. Myslim si, ze kazda Fantomasova cast musela mat v 60-tych rokoch nielen vo Francuzsku uspech a preto je to pre mna nepochopitelne... 22.01.2011 _______ Louis de Funès - (Komisár Juve) +++ Jean Marais - (Fantomas / Novinár Fandor) +++ Mylène Demongeot - (Hélène) +++ Francoise Christophe - (Lady Rashley) +++ Jean-Roger Caussimon - (Lord Rashley / Fantomas) +++ Jacques Dynam - (Bertrand) +++ Robert Dalban - (Riaditeľ novín) +++ André Dumas - (Tom Smith) +++ Hudba: Michel Magne +++ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Když se Fantomas (Jean Marais) převléká za lorda MacRashleyho (Jean-Roger Caussimon), nasadí si hnědé kontaktní čočky. Ale když bídák bojuje na náhorní plošině s MacRashleyho asistentem a ten mu stáhne masku, má Fantomas modré oči. Stejně tak, když Hélène (Mylène Demongeot) vykřikne a Fantomas se otočí, má modré oči. (pjotri)
  • Když přilétá vrtulník na zámek, aby odvezl Fantomase (Jean Marais), slyšíme hvízdat turbínový motor. Nicméně po přistání vidíme za kabinou pístový šestiválec. (pjotri)
  • Přestože se děj odehrává ve Skotsku, jsou ve filmu používaná auta výhradně s levostranným řízením. (pjotri)

Reklama

Reklama