Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pronásledují mě, já se otočím a srazím dva lotry svou třetí rukou." Třírukej komisař Juve je skvělej. A byl by skvělej i tehdy, kdyby neměl střílející dřevěnou nohu, střílející doutníky a ztopořenou pásku přes oko. Jeho stíhání Fantomase, Fandora i tří profesorů Lefevrů je prostě dokonalý. Kdepak zavedený postupy, to chce instinkt. Pak by mohl Fantomas pláchnout jedině v lítajícím Citroenu, což by byl samozřejmě úlet. A jelikož se v tom zmatku neustále pohybuje i nádherná Helena, tak bych si ji dovolil pozvat na oběd do Říma, abychom se mohli společně pobavit nad genialitou vyznamenaný hvězdy francouzský policie. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Jak je ten Fantomas geniální. Přes jedničku odehrávající se v temné Paříži jsme se přehoupli do Říma. I přesto že tenhle díl je z celé série nejvíc bláznivá komedie (právě proto je nejlepší) díky dabingu Miroslava Moravce a skvělému Jeanu Maraisovi opět na nás dýchne z obrazovky to Fanomasovské tajemno které opět vystřídá smích díky ještě skvělejšímu Lousovi v roli komisaře Juvea a jeho pomocníkovi. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

O trosicku slabsie, nez jednotka, ale stale je to skvela zabava. Najviac sa mi pacil plan vo vlaku, ako oklamat Fantomasa a vziat si podobu profesora Lefévra, pricom Fantomasa, novinara Fandora a profesora Lefevra si zahral jeden a ten isty herec Jean Marais. Aj tretia ruka s pistolou nemala chybu. Zaver bol trosku viac sci-fi, ale to som mal v detstve najradsej a vzdy som bol smutny, ked Fantomas skoncil. Dnes som si takto pozrel opät jeho reprizu a teraz sa tesim na trojku FANTOMAS KONTRA SCOTLAND YARD (1966). Louis de Funès - (Komisár Juve) +++ Jean Marais - (Fantomas / Novinár Fandor / Profesor Lefèvre) +++ Mylène Demongeot - (Hélène) +++ Jacques Dynam - (Bertrand) +++ Robert Dalban - (Riaditeľ novín) +++ Christian Toma - (Inspektor) +++ Albert Dagnant - (Profesor Marchard) +++ Hudba: Michel Magne +++ ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Společenské narážky skryté pod fraškou už sice nejsou tak moc patrné, o to víc nastupuje komika, která nezestárla, i kdyby se to někomu mohlo zdát. Někdy to totiž není tak zřejmé, ale člověk pozorný hledá a najde... Lituji dnešní generace a jejího smyslu pro humor. My si necháme tenhle. Uvidíme, který z nich přežije déle. Navíc v době, kdy jsme ho vyznávali my, byl už více než dvacet let starý a stále nám měl co říct. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda se moje nálada během sledování prvního dílu a tohoto dílu tak výrazně lišila, ale tento díl mi připadá ve všech směrech lepší. Louis de Funés byl samozřejmě úžasný, konečně byl v roli, kde mohl být 100% využit jeho potenciál. Jeho zbraně neměly chybu. Příběh byl svižný a ve srovnání s jedničkou v něm bylo dokonce několik geniálních scének. Mylène Demongeot nám dozrála do krásy a já ty 4* prostě budu muset dát. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Filmový debut syna Louise De Funése (komisař Juve), Oliviera De Funèse (Michou). První filmová scéna jeho života se odehrála ve vlaku. Celkem tento herec natočil pouze šest filmů, všechny se svým otcem. (M.B)
  • Při sledování televizního přenosu komisaře Juvea (Louis de Funès), při kterém je i s redaktorem svázán a vystřídán Fantomasem (Jean Marais), je televizor evidentně černobílý. Fantomasovo vysílání však tento televizor ukazuje barevně (maska, růžové okolí očí atd.) (rmarx)
  • Dům Fantomase (Jean Marais) stojí v Římě na Via Trionfale 151. (M.B)

Reklama

Reklama