Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

sud 

všechny recenze uživatele

To nejlepší sice teprve mělo přijít, ale i tak je "první četník" nezapomenutelná komedie, která objevila a dala vyniknout malého, podsaditého, připlešatilého človíčka jménem Louis De Funés. Ve svých padesáti letech zazářil v roli nervního četníka Cruchota a stal se legendou. Většina jeho komedií si nachází své diváky stále, stejně tak baví pořád své věrné fanoušky. Fakt, že k zážitku přispěl také okouzlující dabing Františka Filipovského, myslím že není ani potřeba zmiňovat. 90%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií s Louis de Funésem. Bohužel více než trošku mi zde překážely všechny scénky s Funésovou dcérkou a její partou. Byly více než nudné a dostávaly velmi mnoho prostoru. Samozřejmě když zrovna úřadoval de Funés, tak to byla paráda. Obrovskou pochvalu si rovněž zaslouží František Filipovský za naprosto kultovní dabing. Bohužel už byl film v televizi tak často, že se již dávno stal okoukaným, takže když si ho po delší době zopakujete, tak už nemá takové kouzlo jako poprvé. 3* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kto by nepoznal žandára. Najlepšia francúzska filmová séria. Žandár zo Saint Tropez je krásna francúzska komédia sedemdesiatych rokov, v ktorej nás neskutočne bavil Louis de Funés svojim neoceniteľným humorom a mimikou. Pre Francúzsko bol Louis komik asi ako Leslie Nielsen pre Ameriku. Dobrý výkon podal tiež dabér - nezabudnuteľný F. Filipovský, ktorého hlas bol veľmi podobný. Odporúčam ako veľmi dobrú komédiu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Za prvý diel dostal De Funès honorár 90 000 frankov (na porovnanie v štvrtom diele zobral už 2,5 milióna). (Arsenal83)
  • Interiéry četnické stanice nechal architekt Sydney Bettex postavit ve filmových studiích La Victorine v Nice. Většina scén se však točila přímo v Saint-Tropez. (mar48)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)

Reklama

Reklama