Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie nikdy nebyly můj šálek kafe, Louis de Funés taky není nejoblíbenější komik, ale četníci jsou klasika. Chtěl bych vidět četníky v původním znění, protože si myslím, že "Pan Dabér" Filipovský povyšuje tento film ještě o třídu výš. Chtěl sem dát 3*, ale i kvůli dabingu a prvosti v sérii musím 4*. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1964 natočil francúzsky režisér Jean Girault snímok "Žandár zo Saint Tropez". Položil tak základ komediálnej filmovej ságy o malom policajnom zbore z malebného prímorského juhofrancúzskeho mestečka. Spolu so svojim kamarátom, hercom Louisom de Funésom, ktorého obsadil do hlavnej úlohy, vytvorili kultovú postavičku cholerického strážmajstra Cruchota. V priebehu nasledujúcich rokov natočili ďalších päť divácky úspešných pokračovaní tejto žandárskej série. Bol napísaný scenár i ku siedmemu dielu, ale bohužiaľ jak režisér Jean Girault, tak i Louis De Funes skonali skôr ako došlo ku jeho realizácii. *** ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Skvělá bláznivá komedie s nezapomenutelným géniem Funesem/Filipovským v hlavní roli. Určitě nejlepší kus celé série a snad i špička Funésovy filmografie. Další Četníci z jedničky už čerpají až příliš - humor se opakuje po kružnicích a jednotlivé osnovy skečů se až nepříjemně často opakují. Proto je St. Tropez jedničkou. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Výborná klasická komedie s Louis de Funésem v hlavní roli vrchního strážníka Ludovica Cruchota, který propadl zcela svému povolání. Bere ho jako poslání a chce dostat snad všechny lidi za mříže, nebo aspoň všechny, kteří alespoň trochu porušují zákon. Dokáže být pes, který na své podřízené štěká a na své nadřízené je jako milius, A má mladou půvabnou dceru Nicole (Geneviéve Grad), která proto, aby zapadla do společnosti stejně starých lidí se stává strůjcem nehod, které musí její tatínek žehlit. Ten ale vše zvládne s bravurou a noblesou, při které člověk pláče smíchy. Mimo jiné se mu podaří chytit nudisty z městské pláže (nádherná operace) a chytí gang zlodějů Rembrandtova obrazu. Samozřejmě jsou nezapomenutelní jeho pět kolegů četníků: velitel Gerber (Michel Galabru), Merlot (Christian Marin), Fougasse (Jean Lefebvre), Tricard (Guy Grosso) a Berlicot (Michel Modo), kterým z pohodové služby udělá vojnu. Půvabná a velmi vtipná bláznivá komedie, která si bere na mušku trochu omezenější představitele a udržovatele veřejného pořádku. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Písničku z filmu "Douliou Douliou Saint-Tropez" skutečně zpívá Geneviève Grad, představitelka Nicole Cruchot. Ve stejném roce ji přezpívala québecká zpěvačka Jenny Rock a v roce 2011 ji přepracoval francouzsko-švýcarský DJ Quentin Mosimann. (Cucina_Rc)
  • Celá série se mimo jiné natáčela na Azurovém pobřeží. (Pierre)
  • Slávny kabriolet z filmu sa v roku 2021 predal za takmer 30 000 eur. Na tachometri mal vtedy 100 000 kilometrov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama