Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jedna z velmi pěkných komedií, která začala jednu z mála francouzských sérií. Vynikající Louis de Funes v jedné z nezapomenutelných rolích. Četník Cruchot, který je konečně povýšen a následně převelen do Saint Tropez. Se hned předvede před svými novými kolegy a ukáže, že to s ním nebude lehké. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Připomínám, že nejsem úplně zas tak velký fanoušek Louise de Funése. Podobné francouzské komedie - no nevim, některé mi sednou, některé moc ne. Tahle třeba celkem jo. První díl této četnické série je podle mě nejlepší. Jednoduchý, nevýrazný a vůbec ne důležitý příběh, který špatný nená. Vtipné scény (ne všem jsem se zasmál). Nejlepším z herců je jednoznačně hlavní hrdina Louis de Funés. Místama menší nuda. Ve výsledku hodně dobrý nadprůměr, ne žádná velká pecka, alespon pro mě. Ale řádně film ocenit můžu, takže celkově hodnotím na 75% = **** ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Musím (s hlbokým zármutkom) skonštatovať, že "žandárománia" a zábava okolo tohto Funèsovho fenoménu je čistým priemerom, resp. ľahučkým nadpriemerom. A nielen táto sága, všeobecne zjednodušené "kultizovanie" či "mýtizovanie" komédií býva jedným z tradičných iluzórnych klamov filmografie. To, na čom sme sa kedysi všetci zabávali mi dnes vôbec nesedí, na dobrý gag sa čaká dosť dlho a herecké prehrávanie je na bežnej koľaji. A chýba poriadna krimi zápletka! Toto nemá ani na Hitchcockovo Chyťte zlodeja, ktoré patrí do majstrovej druhej či tretej desiatky. Nezachránia ani nostalgické songy. Tvorcovia mohli viacej obkukať čo to z filmu Niekto to rád horúce alebo niečo na ten štýl... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Funèsov humor nie je môj obľúbený, no film mal veľa scénok, ktoré akoby vypadli z mnohých momentov, ktoré sa nám dejú v živote a boli skvelo zábavne spracované. Aj keď neboli príliš výrazné a celkovo film ako taký nie je veľmi výrazný, tak Geneviève Grad mi spríjemnila celý film, lebo som na nej vedel nechať oči a k tomu Saint Tropez, čo je paráda. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Sekvenci v autě s jeptiškou natočil tehdejší kaskadér Gil Delamare. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Michel Galabru byl rychlou náhradou za původně obsazeného a na poslední chvíli odřeknuvšího Pierra Mondyho. Do natáčení filmu se mu vůbec nechtělo - v Saint-Tropez strávil s manželkou otřesnou dovolenou, všude ho jenom pálil zadek z vedra, vůbec se mu tam nelíbilo a chyběla mu Paříž. Navíc v něm nevyvolával příliš velkou důvěru scénář. Takových jednoduchých veseloher se tehdy točily mraky. Většinu z nich neschopní režiséři nedokázali dostatečně ukočírovat a ihned po uvedení v kinech upadly do zapomnění. Nakonec roli Jérôma Gerbera přijal kvůli Louisi de Funèsovi, s nímž si chtěl zahrát. (Pierre)

Reklama

Reklama