Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Louis de Funes s hlasom Filipovského sú nezabudnuteľnou súčasťou zábavy nejednej domácnosti, aj keď poznáte film naspamäť, stále dokola sledujete znovu a znovu humorné situácie v ktorých sa hlavný hrdina ocitá, toto je proste kvalitná komédia s ktorou sa tínedžerské komédie zo zámoria nemôžu rovnať. Louis de Funes je zvyčajne záruka dobrej zábavy a v tomto prípade to platí dvojnásobne. Dávam priemer z dôvodu, že som to už videl toľko krát, že mi je z toho už zle. Navyše tu boli už aj lepšie diely o žandárovi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je prostě klasika a četníkovo zápolení s láskou je skutečně tak hezky naivní, dojemné, hloupé a svým způsobem krásné, že to člověk prostě musí ocenit. Navíc je to s humorem, pořád se něco děje, i když chvílemi už budete mít pocit, že to jsou skeče, které jsou na sebe nějakým způsobem navrstvené. Některé by fungovaly i samostatně. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

topi 

všechny recenze uživatele

"Já jsem Josefa." "Já jsem Ludovík." "Já jsem Josefa." " Já jsem Ludovík." " A já jsem Gerber!!" Pro mě je Četník se žení nejzdařilejším a nejlepším dílem z celé série! Každý díl má svoje, ale co se děje tady, to je záplava gagů a dokonalá zábava, ve které Funes dokazuje, že je králem francouzské komedie. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Pre filmových divákov a pre veľké množstvo fanúšikov je táto epizóda považovaná za najzábavnejšiu a najúspešnejšiu zo série. Podľa počtu návštev v kine je na druhom mieste - 7 miliónov len vo Francúzsku. Je to o jeden milión menej ako mala jednotka - Žandár zo Saint Tropez (1964). (Arsenal83)
  • Není možné, aby z několika uchazečů o povýšení byl vybrán jeden na základě jakési zkoušky a ostatní měli smůlu. Takové zkoušky, zvlášť pokud jsou vyloženě subjektivní (vyjádření vlastního názoru v písemné práci), se bodují a úspěch je definován určitým rozsahem bodů. Podle tohoto filmu je však možný jediný „vítěz“, což je úlet, zvlášť když na zkoušky přijeli uchazeči z několika rajónů. Ta zkouška nemohla probíhat formou „vítěze“. Smysl by to mělo pouze v případě, že by se vybíral nejlepší uchazeč o jedno místo z jednoho rajónu – zde St. Tropez. V tom případě by se zkoušky zúčastnili všichni četníci ze St.Tropez a nejlepší by se stal jejich šéfem. Že na zkoušce nezáleží, dokazuje závěr filmu, kdy je ženící se Cruchot (Louis de Funès) povýšen, přestože ve zkoušce neuspěl... (pjotri)
  • Když na konci filmu uprchlý trestanec unese Joséfu (Claude Gensac), stane se tak uprostřed noci. Ta se ovšem v průběhu honičky jedním střihem změní na slunečný den. (titto)

Reklama

Reklama