Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníci jsou zpět! Tentokrát ne však v Saint Tropez, nýbrž v New Yorku! Má to sice svoje kouzlo, četníci poznávají jinou zemi a navíc se neuvěřitelně vtipně učí anglicky, nicméně lepší byli, když pobývali hezky doma v teploučku, v Saint Tropez. Ale i tak slušné a velice vtipné pokračovaní, stará parta opět září, 4 hvězdy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Druhý diel svojim námetom mohol spraviť veľký prievan a kvalitou byť minimálne rovnocenným súperom prvého dielu. Prostredie New Yorku si doslova pýtalo lepšie hlášky a premyslenejší scenár, pretože toto bolo len tak narýchlo spísané na kolene. Maestro de Funès a jeho banda však vedia vyčariť úsmev na perách už len pohľadom na nich, a slovné prestrelky a anglicko-francúzske (české) prešmyčky sú dokonale trefné. 60%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po diváckom úspechu filmu "Žandár zo Saint Tropez" bolo o rok neskôr, v roku 1965, natočené pokračovanie "Žandár v New Yorku". Policajný team zo Saint Tropez je vyslaný do New Yorku, kde sa má zúčastniť medzinárodného zjazdu policajtov. Ludovic Cruchot, jeho šéf Jérôme Gerber a ich štyria podriadení odcestujú do jedného z najväčších miest v USA. Ich misiu hodne skomplikuje Cruchotova dcéra Nicole, ktorá sa bez vedomia svojho otca ocitne v New Yorku. Klasická, stará dobrá, francúzska komédia s jedinečným Louisom de Funèsom v hlavnej úlohe. *** ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je tento díl zde zatracován. Pravda, už jsme příběh o četnících jednou měli, ale přechod na americkou půdu dává prostor k novým situacím, které jsou většinou velmi vtipné. Nedávám ale pět hvězd, protože tento díl na kráse oškliví takový vřed - parodie na West Side Story, která se mi dost nelíbila. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po akci, kdy četnictvo ze Saint Tropéz zatočilo s nudisty, byli tito četníci vybráni, aby reprezentovali Francii na mezinárodním sjezdu policie v New Yorku. Vše se ale začne komplikovat, když si Cruchotova dcera Nicole nedá říct, a vyrazí načerno do New Yorku také. A Cruchot bude muset nasadit všechny své síly, aby tento poklesek své dcery skryl - a zvlášť, když se Nicole zakouká do pohledného italského policisty ... Nebýt tento film z četnické minisérie, a nebýt v hlavní roli Louis de Funes, asi bych uvažoval o vyšším hodnocením. Ale přece jen - ostatní filmy z této série jsou mnohem (ale fakt mnohem) zábavnější, a tento film působí někdy dojmem, že si herci chtěli jen udělat výlet za velkou louži a při té příležitosti si natočili i nějaké to homevideo. Nicméně Louis de Funes válí i tady, a s přehledem přehrává všechny ostatní četníky - i když Michel Galabru v tomto díle taky není úplně marný... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Úvod filmu na natáčal v Saint Tropez, nalodenie v prístavnom meste Le Havre a zvyšok snímky sa nakrúcal v New Yorku. (dyfur)
  • Nikdo z herců představujících četníky (vyjma Christiana Marina, představitele Merlota) v USA do té doby nebyl. Všichni tedy byli z New Yorku nadšení a na natáčení panovala velká pohoda. (Pierre)
  • V 56. minutě stojí vedle obchodu červené a bílé auto. V následujícím záběru červené auto zmizí. (frolish01)

Reklama

Reklama