Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe je starší syn cholerického ředitele střední školy, Karla Bosquiera. Protože propadl z angličtiny, otec mu nařídí, že prázdniny stráví na výměnném pobytu u britského aristokrata. Ten k nim zase posílá svou dceru Shirley. Otcovo rozhodnutí synovi zkříží prázdninové plány, chystal se totiž s kamarády vyrazit na plachetnici podél mořského pobřeží. Přemluví proto svého kamaráda Michoneta, aby jel do Anglie místo něj. Shirley, která mezitím dorazila, vyvolá v rodině Bosquierových značný rozruch. Je hezká, samostatná a rozhodně se nemíní podřídit přísným vychovatelským metodám pana ředitele. A když se v jenom z barů náhodou seznámí s Philippem, který se vydává za Michoneta, nemůže to skončit jinak, než že se do sebe zamilují. Všechno by vyšlo, kdyby Philippův náhradník neonemocněl... (TV Nova)

(více)

Diskuze

McKing

McKing (hodnocení, recenze)

Mariin

Tento film si pamatuji z televize, když jsem ještě chodil do školy. Ohromně jsem se přitom jako kluk bavil. Dávali ho tehdy docela často a "demokrati" už ho jednou také dali.

Škoda, že už nedávají tyhle filmy. Moc bych uvítal Operaci banzai. No pustíme si ji na Silvestra místo Genzera.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Je to se pamatují nejvíce  o tom senzační prazdniny bylo to prima film a dobře nátočen.

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Myslím, že se nemýlím, když konstatuji, že tento film v české televizi nebyl vysílán (nebo byl velmi málo vysílán)? A to jak za socialismu, tak i za liberálů. Víte někdo proč?

na příspěvěk reagoval McKing

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Dle mého názoru jedna z nejlepších de Funésových komedií, byť závěr filmu je trošku přitažený za vlasy. Docela by mě zajímalo, proč tento film nebyl u nás zatím vydán na DVD.

Reklama

Reklama