Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Vavruškovi se v nesprávný čas ocitnou na špatném místě. Stanou se náhodnými svědky vraždy. Pachatelé se jich ale překvapivě nezbaví. Naopak jim nabídnou finanční úplatu za jejich mlčení, ale pro výstrahu jim také pošlou důkazy proti nim samým. Obavy z možných následků i stupňující se psychický tlak, kdy se záhy po nálezu oběti ocitnou v hledáčku policie, začnou rozkládat jejich vztah. Detektiv Mareš tuší, že Vavruškovým brání ve svědectví strach. Čím víc se ale manželé snaží uniknout podezření, které na ně dopadá, tím více se paradoxně nechávají pachateli zatáhnout do pozice podezřelých. Když si Vavruška uvědomí, že krytím zločinců škodí především sami sobě, je už pozdě… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (134)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

České poměry a nešvary pěkně shrnuté do jedné kostky, dobře zde hraje Stivínová, a zřejmě i Sokol - bohužel tento člověk je pro mě navždy zaškatulkován a profláknut jako komik, takže jakýkoliv jeho vážný herecký výkon mi prostě přijde parodický.......................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

dragosta 

všechny recenze uživatele

Nejprve musím podotknout, že mi uniklo prvních pár minut. Hádám, že tam byl vysvětlen důvod, proč se hrdinové rozhodli mlčet a věc nenahlásit. Příležitostí pak měli dost a tak mi ta nelogičnost v jejich celkovém jednání prostě nešla přes srdce. A i tak to bylo celé takové lehce divné...no, opáčko si nastopro nedam.. 3* ()

Reklama

Charms 

všechny recenze uživatele

Může to potkat každého, to je asi hlavní myšlenka. Každý se s tím taky jinak vypořádá. Nedovedu si dost dobře představit, že by se někdo v reálu zachoval tak pošetile, jako hlavní hrdinové, a to opakovaně a se stoupající tendencí. Nicméně herecky se mi to líbilo moc, Zuzka Stivínová je prostě dobrá a Sokol si taky pomalu získává můj respekt navzdory všem těm přihlouplým mydlinkovým operám. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Nepovedená etuda rozvedená do osmdesátiminutového "thrilleru":-) Chtěl jsem dát hvězdičku za čas - ve zprávách připomenutí vítězství v Davis cupu - a za narážku na Hapku:-). Ale za tu dramaturgickou a hlavně scénáristickou (Miroslav Sovják) bezduchost nemůžu hodnotit jinak. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je hezké, že se u nás někdo konečně pokouší natočit podobný psychothriller. Příště by si k tomu ale mohl režisér, který se ostatně také moc nepředvedl, vzít smysluplnější scénář se sympatickými charaktery, kterým budete rozumět a fandit. Zde jsme se nedočkali ani jednoho a ani snažící se dvojice Sokol/Stivínová to nezachrání. Tak snad příště. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Filmový golfový areál a hotel se nacházejí v Ostravici. (rakovnik)
  • Occamova břitva je princip logické úspornosti, od 19. století nazývaný podle anglického logika Williama z Ockhamu. (Olík)
  • Když se dva hlavní protagonisté ocitnou na benzínové stanici, objeví se v záběru televizor, v němž běží film Výlet (2002). Následuje záběr na Libora (Ondřej Sokol) v autě, které projíždí myčkou, což evokuje scénu v myčce s Igorem Barešem ve zmíněném snímku Výlet (2002). (Přemek)

Reklama

Reklama