Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Attta

všechny recenze uživatele

Sám bych se asi na to ani nezačal dívat, ale jednou jsem si tak lehl do postele za přítelkyní, která tohle zrovna sledovala a musím přiznat, že jsme to spolu zkoukli až do konce! Zpočátku jsem rozhazoval rukama nad hlavou jak může nějaký pořad moderovat dvoumetrová modelka, ale musím uznat že po posledním dílu na mě udělala dojem! Soutěžící zajímaví a porota vcelku sympatická, ale to příšerně nepovedené napodobování Ramsayho původního masterchefa bylo příšerné. Je to slabý čaj. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Od kamery ve stylu Zastav a nepřežiješ, hudby epické jak z Hvězdných válek, přes pózy lacinější než na zahradě vypěstovaný šnytlík, výrazy a kecy drsné tak, že extrémní bondage je proti tomu Počasíčko, až po plýtvání jídlem pro načančané prdy o průměru tři centimetry, je tohle jeden monstrózní MasterShit. ()

Reklama

Casablanca 

všechny recenze uživatele

Na původní formát to nemá, ale než se pustím do výhrad - konečně se objevilo aspoň trochu invenční vaření i v českém pořadu "o vaření". A teď ty výhrady: Nechápu roli Peštové. Porotci si někdy na zlé hrají. A hrají to blbě... No a Billa jako sponzor, propagace značky "clever", o jejíž kvalitě by se dalo polemizovat... Protože když se podíváte na realitu v obchodě - české (to zdůrazňuji) Bille - a na to, z čeho vaří soutěžící a co mají k dispozici, je v tom diametrální rozdíl... Úkoly jsou od původní verze dost okleštěné - vařit 40 porcí místo 200... Poslední výtka se týká bulváru a jeho chytání se každé blbosti... A další díly ukáží, jestli z toho tvůrci udělají pořad poplatný české touze po skandálech a konfliktech (kam tak úspěšně má namířeno Prostřeno!), nebo to bude od toho oproštěné a zaměřené na "haute cuisine". ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

HOCKEYKA

všechny recenze uživatele

Je to presne taká blamáž,ako som predpokladala.U nás takmer všetky projekty prebraté zo zahraničných televízií skončia fiaskom,jednoducho na to nemáme tých správnych ľudí.Všetko,čo sa u nás s veľkou pompou dostane na obrazovky dopadne ako trapas,na ktorom by sa škodoradostne rehotali aj v Azerbajdžane.Sme fakt na smiech a ani zďaleka sme ešte nedozreli na západ,ktorému sa tak zúfalo snažíme vyrovnať.Tieto relácie sú toho jasným dôkazom.Možno by bolo dobré staviť na kreativitu a vymyslieť vlastný projekt,aspoň by nebolo s čím porovnávať. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama