Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

drake31 

všechny recenze uživatele

MasterChef, MasterChef ... svetová kulinárska show dorazila k nám a stala sa klasická vec - sprznilo sa čo sa dá. Možno som zaujatý lebo som fanúšikom US verzie, možno som zaujatý pretože naše prevzaté show nikdy moc nefungovali a možno to je preto lebo to celé stojí za hovno. Naozaj neviem čo napísať aby som dokázal opísať svoje pobúrenie touto našou verziou, (najlepšie to vyjadril asi Ján Liška z Gorilla.cz svojou rekapituláciou ), ale tak to trochu zhrniem - Peštová ku*evsky zbytočná a o jej moderátorských schopnostiam pochybujem (aj keď ešte nemala priestor, nič sa na tom asi nezmení). Porotcovia sa celý čas tvária akoby mali roxor v prdeli a hrajú sa na neskutočných gangstrov, vyzerajú pritom smiešne, prehrávajú a človek im to neverí ani na sekundu. Celá show postráda tempo, je to nudné, zdĺhavé a každú chvíľu nejaká sku*vená reklama. Po dvoch častiach si nepamätám ani jedno meno zo súťažiacich , žiadne skvelé jedlo, a ani jeden zaujímavý moment - to je tak trochu zlá vizitka pre túto show. Ešte sa rozhodujem či vytrvám v sledovaní, keby sa náhodou niečo udialo, ale veľké šance tomu nedávam. [Po skončení] To odpísanie na začiatku bolo zaslúžené a vôbec na to názor nemením, ale ako show pokračovala nemohol som sa zbaviť pocitu že predsa len to zlepšenie sa tam objavilo a bol to celkom zaujímavý kuchársky boj. Stále mi tam aspekty vadili, niektoré diely (úlohy) moc nebavili, ale od tej vyraďovacej fázy sa to dalo sledovať. Peštovú by som odtiaľ však najradšej vyštval, tak nesympatickú osobu som v TV dlho nebol nútený sledovať ... ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

V každém případě je to kopie souteže "Na nože". Co si budeme povídat. Porota.....no možná jsou to nějací šéfkuchařia zkušení, ale na co si tam hráli...to je neskutečný. Napadají jednoho, že je arogatní, ale sami byli ještě horší. Zejméná pak ten Slovák. Ten si normálně myslel, že mu to tam asi patří. Takže vrchol. To jejich kritizovaní jídla, bylo ale do čista opět okopírované od Zdeňka Pohlreicha. Ale úplně. S tím rozdílem, že Pohlreich nezesměšňuje druhé před ostatními. Oni páni šéfkuchaři sice možná šéfkuchaři jsou, ale já bych nejprve chtěl vidět jejich ocenění. Například o Zdeňku Pohlreichovi není pochyb. Ale jak jsem se zmínil, ten má mnohem vyšší uroveň. Takže přátele. Tohle je tragédie. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Za co ty hvězdičky? Reality Show, ve které nejde o vzhled - to se jen tak nevidí, zvlášť v českých poměrech. Je to fér a to se mi líbí.. Navíc miluju jídlo, proto u mě většina pořadů o jídle má aspoň tu jednu hvězdičku navíc jistou. Hlavní pan porotce je mi hodně, hodně nesympatický, dalo by se říct, že mi vyloženě vadí... Ale to je asi tak všechno, i když občas jsou porotci na soutěžící zbytečně přísní, ačkoliv bych neřekla, že jsou to kdovíjací masterchefové.. Když to sečtu, vychází mi z toho lepší průměr :) ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O vaření to není. O jídle to není. O nadšených kuchtících plnící si sny to není. O zábavě to už tuplem není. Tak o čem tamhle seriálová reklama na Billu, která má mylný dojem, že dramatičnost se navodí čistě jen použitím hudebního podkresu à la Zimmer, vlastně je? Bohužel jen a pouze o rádoby drsném macho triu, které svou špatně předstíranou nekompromisností aspiruje na titul "šašc... ehm, ubožáci roku". To je od Ramsayeho, Bastianiche i Elliota na žalobu, jestliže tihle pánové mají být jakože oni. Jestli vůbec něco vzbuzují, tak rozhodně ne strach či respekt, ale výsměch a vlastně i lítost nad tím, že si své (dle jejich chování evidentně nemalé) komplexy řeší v hlavním vysílacím čase. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama